-->
Test Drive: Ferrari’nin İlk Görselleri ve İlk Videosu

Geçtiğimiz Kasım ayında Bigben Interactive Test Drive: Ferrari’yi duyurmuştu.Oyunun ilk ekran görüntüleri ve ilk videosu da nihayet yayınlandı. Ama öncesinde oyunla ilgili gelen birkaç bilgiden bahsetmek istiyorum.Oyunun dağıtımını Bigben Interactive’in yapacağını biliyorduk.Şimdi de yapımcısının kim olacağı bilgisi geldi. Evet Test Drive: Ferrari’nin yapımcısı daha önce Need for Speed: Shift’i yapan Slightly Mad Studios. Daha önce […]

17.01.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz Kasım ayında Bigben Interactive Test Drive: Ferrari’yi duyurmuştu.Oyunun ilk ekran görüntüleri ve ilk videosu da nihayet yayınlandı.

Ama öncesinde oyunla ilgili gelen birkaç bilgiden bahsetmek istiyorum.Oyunun dağıtımını Bigben Interactive’in yapacağını biliyorduk.Şimdi de yapımcısının kim olacağı bilgisi geldi. Evet Test Drive: Ferrari’nin yapımcısı daha önce Need for Speed: Shift’i yapan Slightly Mad Studios.

Daha önce Shift serisi ile karşımıza çıkan stüdyo,yeni Test Drive oyunuyla da yayınlanan ekran görüntülerine bakacak olursak,oyunseverlere kaliteli bir oyun sunacak.Görseller Cleary Test Drive serisinin bu yeni oyununun daha iyi grafik ve görsel özelliklere sahip olduğunu gösteriyor.Simulasyon odaklı oyunun ayrıca ekran görüntülerine baktığımızda siyah beyaz bir resim de görüyoruz ki bu da eski tip araçlara gelecek özel bir mod sayesinde olacak.Yayınlanan ilk video da ise oynanış ve grafik unsurlarına ağırlık veriliyor.

Tamamen Ferrari araçlarını içerecek olan ve eski araçlar için de farklı modlar sunacakTest Drive: Ferrari, PS3, Xbox 360 ve PC için Mart ayında çıkış yapacak.

Oyunun ilk ekran görüntülerine ve ilk videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!