-->
‘Tatil Eğlenceniz Aral’dan’

‘Tatil Eğlenceniz Bizden’ Sömestr tatiline birbirinden eğlenceli oyunlar ile girmek isteyenlere özel kampanya Aral’dan…  Sömestr tatilinizi şölene çevirecek, yılın yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak oyun kampanyasına hazır olun! Tatil eğlenceniz bizden beğenmesi, oynaması sizden… Türkiye’nin en büyük oyun distribütörü Aral tarafından oyunseverlere özel olarak hazırlanan kampanya kapsamında yüzlerce farklı oyun uygun fiyatlarla tüm satış noktalarında severlerinin […]

23.01.2012 | mrcappola

‘Tatil Eğlenceniz Bizden’

Sömestr tatiline birbirinden eğlenceli oyunlar ile girmek isteyenlere özel kampanya Aral’dan… 

Sömestr tatilinizi şölene çevirecek, yılın yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak oyun kampanyasına hazır olun! Tatil eğlenceniz bizden beğenmesi, oynaması sizden… Türkiye’nin en büyük oyun distribütörü Aral tarafından oyunseverlere özel olarak hazırlanan kampanya kapsamında yüzlerce farklı oyun uygun fiyatlarla tüm satış noktalarında severlerinin beğenisine sunuldu.

17 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında tüm satış noktalarında geçerli olacak kampanyada 500’e yakın ürün ‘1 AL 1 BEDAVA’  fırsatı ile raflardaki yerini aldı. Kampanya etiketli ürünlerde geçerli olacak indirim fırsatında; PC,  PS3, PS2, PSP, XBOX, WII ve DS formatlarında yüzlerce ürün tatil keyfinizi ikiye katlamak için geldi.

‘1 AL 1 BEDAVA’ kampanyasından hediyenizi seçin, birbirinden değerli oyunları arşivinize katın! Saints Row The Third, Call Of Duty, PES, FIFA, Duke Nukem ve daha yüzlerce oyun sahip olabilmek için fırsatı kaçırmayın…

Kampanya detayları için www.facebook.com/aralgame adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!