-->
Super Meat Boy 2 Geliyor mu?

Team Meat,bugün Twitter üzerinde Super Meat Boy’un 1 milyon satış rakamını geride bıraktıklarını duyurmuştu. Oyuna özel olarak açılan Twitter hesabının profilinde yazan yazıyla da resmi olarak açıklanmasa da yeni oyun üzerinde çalıştıkları sinyalini verdiler.Yazıda Oyun 2 üzerinde çalıştıkları ve Super Meat Boy ‘un hiçbir zaman PS3’te olmayacağı belirtilirken,tüm oyun basını bu yazıdan SuperMeat Boy 2’nin […]

04.01.2012 | ulasufuk

Team Meat,bugün Twitter üzerinde Super Meat Boy’un 1 milyon satış rakamını geride bıraktıklarını duyurmuştu.

Oyuna özel olarak açılan Twitter hesabının profilinde yazan yazıyla da resmi olarak açıklanmasa da yeni oyun üzerinde çalıştıkları sinyalini verdiler.Yazıda Oyun 2 üzerinde çalıştıkları ve Super Meat Boy ‘un hiçbir zaman PS3’te olmayacağı belirtilirken,tüm oyun basını bu yazıdan SuperMeat Boy 2’nin geleceğini algılasa da Team Meat’ten konuyla ilgili gelecek açıklama konuya netlik kazandıracaktır.Bakalım Team Meat, Super Meat Boy ‘un devam oyunuyla mı yoksa bambaşka yeni bir oyunla mı çıkacak karşımıza?

PS3’te olamamasının sebebi Microsoft ve Nintendo ile yapılan özel anlaşmadan dolayı oyunun dağıtımı yalnızca bu iki firmadan yapılabiliyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!