-->
Razer,Proje Fiona Tabletini Tanıttı (Görseller ve Video)

Daha önce haberini yayınladığımız Razer’in kısa bir video yayınladığı ve sadece ismini açıkladığı Project Fiona projesi CES 2012 fuarında ortaya çıktı. CES 2012’de açığa çıkan Project Fiona, oyunculara yönelik bir tablet. Project Fiona Concept Tablet, üzerinde Intel Core i7 işlemci taşıyor. Sağ ve solunda Razer Hydra ve PS Move benzeri kontrol cihazları bulunuyor.Ayrıca Project Fiona, […]

12.01.2012 | ulasufuk

Daha önce haberini yayınladığımız Razer’in kısa bir video yayınladığı ve sadece ismini açıkladığı Project Fiona projesi CES 2012 fuarında ortaya çıktı.

CES 2012’de açığa çıkan Project Fiona, oyunculara yönelik bir tablet. Project Fiona Concept Tablet, üzerinde Intel Core i7 işlemci taşıyor. Sağ ve solunda Razer Hydra ve PS Move benzeri kontrol cihazları bulunuyor.Ayrıca Project Fiona, Dolby 7.1 surround ses desteğine sahip,THX sertifikalı,10.1 inç, 1280×800 çözünürlükte, Multi-touch ekrana,hareket algılama özelliğine ve kullanışlı oyun kontrolcülerine sahip bir tablet.

Razer CEO’su tabletlerinde iki kontrolcü kullanmalarının nedenini ise,çoğu oyuncunun tabletlerdeki multi-touch teknolojisini benimsediğini,fakat bu durumun köklü PC oyuncularına yönelik olmadığını açıkladı.

Yetkililer tabletin,tahmini olarak $1.000’ın altında bir fiyattan satışa sunulacağını belirtiyor.Windows tabanlı bir işletim sistemi kullanacağı da söylenilen Project Fiona’nın 2012 yılının son çeyreğinde çıkacağı belirtiliyor.

Project Fiona’nın yayınlanan görsellerine ve videosuna da aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!