-->
Radical Entertainment® ve Dark Horse, Şekil Değiştiren Kahramanı Konu Alan Çizgi Roman Serisi İçin Güçlerini Birleştiriyorlar

Yeni Çizgi Roman Serisi Orijinal PROTOTYPE®’ın Gizemli Sonu ile PROTOTYPE®2’nin Aksiyon Dolu Başlangıcı Arasında Geçen Kısmı Dolduruyor 2012’nin en çok beklenen açık dünya / aksiyon oyunlarından biri olan PROTOTYPE 2’nin yaratıcısı Radical Entertainment ve oyun çizgi romanları ve resimli roman alanında dünyanın önde gelen yayıncılarından Dark Horse Comics, PROTOYPE evreninde geçen yepyeni bir çizgi roman […]

18.01.2012 | mrcappola

Yeni Çizgi Roman Serisi Orijinal PROTOTYPE®’ın Gizemli Sonu ile PROTOTYPE®2’nin Aksiyon Dolu Başlangıcı Arasında Geçen Kısmı Dolduruyor

2012’nin en çok beklenen açık dünya / aksiyon oyunlarından biri olan PROTOTYPE 2’nin yaratıcısı Radical Entertainment ve oyun çizgi romanları ve resimli roman alanında dünyanın önde gelen yayıncılarından Dark Horse Comics, PROTOYPE evreninde geçen yepyeni bir çizgi roman serisi yaratmak için güçlerini birleştiriyorlar. 24 Nisan 2012’de Activision Publishing, Inc.’den çıkacak olan oyun öncesinde PROTOTYPE 2 dünyasını daha detaylı tanımak isteyen oyuncular 15 Şubat 2012’de yayınlanacak olan çizgi romanı kaçırmamalı.

Yeni dijital çizgi roman serisi orijinal oyun ile merakla beklenen devam oyunu PROTOTYPE 2 arasındaki boşluğu dolduran üç orijinal hikayeden oluşacak. Paco Díaz tarafından çizilen ilk hikaye “The Anchor” ilk oyunun ana kahramanı Alex Mercer’in hikayesini devam ettirirken, Chris Staggs tarafından çizilen ikinci hikaye, “The Survivors” Blacklight virüsü salgını sonrasında NYZ’ye dönüşen New York’tan kaçmaya çalışan küçük bir grubu anlatıyor. Victor Drujiniu tarafından çizilen üçüncü ve son hikaye “The Labyrinth” ise oyunculara PROTOTYPE 2’nin yeni baş kahramanı Sgt. James Heller’in geçmişini öğrenme fırsatı sunuyor.  Serinin her bir sayısı, 15 Şubat 2012’den başlayarak iki haftada bir Digital.Darkhorse.com adresi üzerinden yayınlanacak.

Sürekli olarak PROTOTYPE evrenini genişletmenin yollarını aradıklarını belirten Dark Horse Comics, “fikri mülkümüzün özüne uyacak şekilde sınıfının en iyisi resimli hikaye anlatımları sunan, endüstrinin önde gelen yaratıcı kuruluşlarından bir tanesi” dedi.

Radical Entertainment Stüdyo Şefi Ken Rosman, “Bu ortaklık sayesinde hayranlarımız nihayet ilk PROTOTYPE oyununun sonundaki dramatik olaylarla ilgili cevaplara kavuşabilecek ve Alex Mercer’in çöküşü ve PROTOTYPE 2’de ön plana çıkacak halinin ardındaki gerçeği öğrenebilecekler” diye konuştu.

Sgt. James Heller’ın yürek burkan geçmişi ile  PROTOTYPE 2’deki şekil-değiştirme aksiyonunu bir araya getirdiğimizde ortaya bir çizgi roman serisine mükemmel biçimde uyacak bir konu çıktığını dile getiren Dark Horse Comics Editörü Dave Marshall, “PROTOTYPE 2 için Radical Entertainment’ın hikaye ekibiyle birlikte çalıştık, oyunun hayranlarını New York Zero’nun parçalanmış dünyasındaki karanlık sırlara doğru görsel bir yolculuğa çıkarmaya can atıyoruz” dedi.

Radical Entertainment’ın 2009 yılında çıkan, çok satan açık dünya aksiyon oyununun devamı olan PROTOTYPE 2 orijinal PROTOTYPE’taki eşsiz karmaşayı aynen kullanıyor ve kelimenin tam anlamıyla bir şekil-değiştirme silahı olmanın nasıl bir deneyim olduğunu göstermeye devam ediyor. Oyunun salgına yakalanan yeni ana kahramanı Sgt. James Heller rolündeki oyuncular New York Zero’nun harabeye dönmüş ortamlarında arkalarında kanlı izler bırakarak ilerlerken, ölümcül biyolojik silahlar ve yetenekleri sayesinde avlanacak, öldürecek, tüketecek ve nihai amaçlarına ulaşmaya çalışacaklar: Alex… Mercer’i… öldürmek!

PROTOTYPE 2 Microsoft Xbox® 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için piyasaya çıkacak.

 

BASIN BÜLTENİ

İşte görseller:

 

                



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!