-->
Portal’daki Ana Karakterimiz Chell’in Botları Gerçek Oldu

Portal 1 ve 2’de ana karakterimiz olan Chell’in giydiği ayakkabıların Harrison Krix tarafından gerçeği yapılmış. Long Fall Boot (Uzun Düşüş Botları) adı verilen bu ayakkabılarda en önemli unsur destek. Oyunun Harrison Krix adındaki bir hayranının tasarlayıp,sıfırdan yaptığı ayakkabıları orjinalinden ayırmak imkansız.Birebir aynı gözüken botlar,Portal oyununda Chell’in yüksek yerlerden atladığında bacaklarının kırılmasını engelliyordu. Harrison Krix’in bu […]

04.01.2012 | ulasufuk

Portal 1 ve 2’de ana karakterimiz olan Chell’in giydiği ayakkabıların Harrison Krix tarafından gerçeği yapılmış.

Long Fall Boot (Uzun Düşüş Botları) adı verilen bu ayakkabılarda en önemli unsur destek. Oyunun Harrison Krix adındaki bir hayranının tasarlayıp,sıfırdan yaptığı ayakkabıları orjinalinden ayırmak imkansız.Birebir aynı gözüken botlar,Portal oyununda Chell’in yüksek yerlerden atladığında bacaklarının kırılmasını engelliyordu.

Harrison Krix’in bu botları bacaklara destek amaçlı mı yoksa sadece oyuna hayranlığından mı yaptığı bilinmez ama ortaya başarılı bir iş çıkarmış.



Popüler Haberler


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.