-->
Nintendo 3DS,Aralık Ayında Japonya’da Satış Rekoru Kırdı

Japonya’da Enterbrain raporlamaya göre Nintendo 3DS Aralık ayında satış rekoru kırdı.Nintendo 3DS, konsollarda aylık en yüksek satış rakamını alarak 1997 yılında sektörün satış rakamlarını takibe başlayan Enterbrain izlemenin  tarihine geçti. Nintendo 3DS Japonya’da 28 kasım ve 25 aralık tarihleri arasında 1,492,931 adet sattı.Çıktığı günden bu yana da en çok satan konsol olmayı başaran Nintendo 3DS, Ağustos ayında yapılan indirimlerin de çıtasını üst […]

11.01.2012 | ulasufuk

Japonya’da Enterbrain raporlamaya göre Nintendo 3DS Aralık ayında satış rekoru kırdı.Nintendo 3DS, konsollarda aylık en yüksek satış rakamını alarak 1997 yılında sektörün satış rakamlarını takibe başlayan Enterbrain izlemenin  tarihine geçti.

Nintendo 3DS Japonya’da 28 kasım ve 25 aralık tarihleri arasında 1,492,931 adet sattı.Çıktığı günden bu yana da en çok satan konsol olmayı başaran Nintendo 3DS, Ağustos ayında yapılan indirimlerin de çıtasını üst sıralara çıkarmaya büyük etkisi olmuştu.

Nintendo 3DS Enterbrain’a göre,son yedi ayın en çok satan donanım ürünü olurken,17 Şubat’ta piyasalara çıkan PS Vita ise ,402,749 adet satış rakamıyla en çok satan ikinci donanım ürünü oldu.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!