-->
Mortal Kombat Komplete Edition Çıkış Tarihiyle Birlikte Duyuruldu!

Warner Bros, Mortal Kombat için Komplete Edition oyununu duyurdu ve çıkış tarihini açıkladı. Warner Bros’dan yapılan açıklamaya göre Mortal Kombat Komplete Edition’da geçen yılın en iyi dövüş oyunlarından olan Mortal Kombat,daha önce çıkmış olan tüm DLC paketleri yer alacak.Ayrıca Komplete Edition’da geçtiğimiz aylarda oyun için çıkan yeni karakterlerden Skarlet, Freddy, Kenshin ve Rain ‘da olacak. […]

10.01.2012 | ulasufuk

Warner Bros, Mortal Kombat için Komplete Edition oyununu duyurdu ve çıkış tarihini açıkladı.

Warner Bros’dan yapılan açıklamaya göre Mortal Kombat Komplete Edition’da geçen yılın en iyi dövüş oyunlarından olan Mortal Kombat,daha önce çıkmış olan tüm DLC paketleri yer alacak.Ayrıca Komplete Edition’da geçtiğimiz aylarda oyun için çıkan yeni karakterlerden Skarlet, Freddy, Kenshin ve Rain ‘da olacak.

Yine içerik paketinde 15 klasik kostüm ve üç ninja olan Subzero, Scorpion ve Reptile için klasik Fatality vuruşlarıda pakete dahil.Dahası da var;1995 yılında çıkan Mortal Kombat filmi, Mortal Kombat: Songs Inspired by The Warriors müzik CD’si de yine Mortal Kombat Komplete Edition’da yer alacak.

Mortal Kombat Komplete Edition’ın Xbox 360 ve PS3 için Avrupa çıkış tarihi 2 Mart olarak açıklandı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!