-->
MGS: Snake Eater 3D’den Demo Oynanış Videosu

Japonya’da Nintendo 3DS eShop’da oyunculara sunulan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D demosundan yeni oynanış videosu yayınlandı. BitBlock oyunu test edip görüntüleri paylaştı ve demonun umut verici olduğunu belirtirken Framerate ortalamasını ise beğenmediğini dile getirmiş. İşte video:  

02.01.2012 | ulasufuk

Japonya’da Nintendo 3DS eShop’da oyunculara sunulan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D demosundan yeni oynanış videosu yayınlandı.

BitBlock oyunu test edip görüntüleri paylaştı ve demonun umut verici olduğunu belirtirken Framerate ortalamasını ise beğenmediğini dile getirmiş.

İşte video:

 



Popüler Haberler


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!