-->
Max Payne 3 Ertelendi

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve Mart 2012 için planlanan Max Payne 3 ertelendi. Konu hakkında Take-Two CEO’su,bu ertelemenin Max Payne 3’ün daha yüksek kalitede bir görünüm ve çılgın eğlence sunmak için olduğunu belirtirken,diğer bir yandan da sebebin bir nedeni olarak Take-Two’nun finansal durumu gösteriliyor. Çünkü Max Payne 3’ü 2013 (Mayıs ile başlayan) finansal yılına erteleyen […]

18.01.2012 | mrcappola

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve Mart 2012 için planlanan Max Payne 3 ertelendi.

Konu hakkında Take-Two CEO’su,bu ertelemenin Max Payne 3’ün daha yüksek kalitede bir görünüm ve çılgın eğlence sunmak için olduğunu belirtirken,diğer bir yandan da sebebin bir nedeni olarak Take-Two’nun finansal durumu gösteriliyor.

Çünkü Max Payne 3’ü 2013 (Mayıs ile başlayan) finansal yılına erteleyen Take-Two, oyundan toplamda $210 – $230 milyonluk bir hasılat bekliyor.

Oyunun yeni çıkış tarihi olarak Kuzey Amerika’da PS3 ve Xbox 360 için 15 Mayıs, PC için 29 Mayıs olarak belirtilirken, Max Payne 3 Avrupa’da ise PS3 ve Xbox 360’a 18 Mayıs ve PC’ye de 1 Haziran’da çıkış yapacak.

  



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!