-->
Mass Effect 3 Steam’de Yer Almayacak

BioWare’dan Chris Priestly,forumlarda yaptığı duyuruyla Mass Effect 3’ün sadece EA’in dijital satış platformu Origin’den satılacağını ve alınan kutulu oyunları oynamadan önce ise yine Origin’e kayıt yaptırmanın zorunlu olacağını açıkladı. Chris Priestly,oyunun bazı dijital satış platformlarına gelebileceğini fakat Steam’de Mass Effect 3’ün yer almayacağını kesin bir dille belirtti.Nedeni olarak ise oyunun Origin’de kayıt zorunluluğunun Steam şartlarına uymadığını,yama ve diğer indirilebilir içerikler hakkındaki servis kuralları ve müşteri-geliştirici […]

16.01.2012 | mrcappola

BioWare’dan Chris Priestly,forumlarda yaptığı duyuruyla Mass Effect 3’ün sadece EA’in dijital satış platformu Origin’den satılacağını ve alınan kutulu oyunları oynamadan önce ise yine Origin’e kayıt yaptırmanın zorunlu olacağını açıkladı.

Chris Priestly,oyunun bazı dijital satış platformlarına gelebileceğini fakat Steam’de Mass Effect 3’ün yer almayacağını kesin bir dille belirtti.Nedeni olarak ise oyunun Origin’de kayıt zorunluluğunun Steam şartlarına uymadığını,yama ve diğer indirilebilir içerikler hakkındaki servis kuralları ve müşteri-geliştirici ilişkisini gösterdi.

Electronic Arts tarafından sadece Origin’e özel olarak yayınlanan Battlefield 3, Star Wars: The Old Republic gibi yapımlara şimdi de 9 Mart’ta PS3,PC ve Xbox 360 için piyasalarda olacak Mass Effect 3 katıldı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!