-->
Katy Perry Yaratıcılığını The Sims İle Birleştiriyor

Katy Perry Temalı The Sims 3 Showtime Genişleme Paketinin Koleksiyon Versiyonu Duyuruldu Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün günümüzün en büyük süperstarlarından Katy Perry ile tüm zamanların en popüler oyun serilerinden biri olan The Sims™ arasında kapsamlı ve özel bir işbirliğinin başladığını duyurdu. Dünyaca ünlü The Sims Studio Perry ile birlikte The Sims serisinin oyunları […]

19.01.2012 | mrcappola

Katy Perry Temalı The Sims 3 Showtime Genişleme Paketinin Koleksiyon Versiyonu Duyuruldu


Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün günümüzün en büyük süperstarlarından Katy Perry ile tüm zamanların en popüler oyun serilerinden biri olan The Sims™ arasında kapsamlı ve özel bir işbirliğinin başladığını duyurdu. Dünyaca ünlü The Sims Studio Perry ile birlikte The Sims serisinin oyunları için özel Katy Perry temalı oyun içi içeriği ve sanal eşyalar içeren oyunlar geliştirmeyi planlıyor. Bu birliktelik 2012 Mart ayında piyasaya çıkacak olan The Sims™ 3 Showtime’ın Koleksiyon Versiyonuyla başlayacak. Katy Perry ayrıca markanın tüm reklam ve promosyon kampanyalarında da boy gösterecek.

The Sims tarihinde bir sanatçıyla yapmış olduğumuz en kapsamlı ve heyecan verici işbirliği olduğunu belirten EA’in Müzikten Sorumlu İdarecisi Steve Schnur, “Katy Perry yıllardır The Sims serisinin önemli bir hayranıydı ve The Sims™ 2 için Simce kaydettiği şarkısı ‘Hot and Cold” bugüne kadarki en popüler Simce müzik videosu olmuştu. Katy ile birlikte çalışmak, benzersiz yeteneğini, tarzını ve kişiliğini serinin dünyanın dört bir yanındaki hayran kitlesine ulaştırmak bizi müthiş heyecanlandırıyor. Başka hiçbir sanatçı The Sims markasının espri ve eğlencesini daha iyi temsil edemezdi” diye konuştu.

Sims karakterlerinizle farklı hikâyelerin oynayabilmesinin çok güzel bir duygu olduğunun altını çizen Perry, “Karakterlerinizin farklı kariyerlerde başarılı olmalarını izlemek kuşkusuz çok güzel bir duygu. The Sims 3 Showtime’daki Sims konserlerinin benim California Dreams turnem kadar dolu geçtiğini görmek çok eğlenceli – pamuk şekerli sahnelerim bile orada mevcut! Kendimi bir çizgi film karakteri olarak hayal etmeyi severdim, şimdi ise bir Sim oldum!” dedi.

Katy Perry, Billboard Hot 100 listesinde 52 hafta üst üste ilk 10’da kalmayı başaran ilk sanatçı olmuştur. Perry’nin Teenage Dreams albümü beş hit çıkarmıştır; bu başarıya daha önce ulaşan tek kişi Bad albümüyle Michael Jackson’dır ve bu da Perry’yi bu başarıyı elde etmiş olan tek kadın sanatçı yapmaktadır.

Katy Perry The Sims oyunları için performanslarında, müzik kliplerinde ve normal yaşamında ortaya koyduğu hayal gücünü gerçek anlamda yansıtacak aksesuarlar, giysiler, saç stilleri, mobilyalar ve dekorlar yaratmak için The Sims Studio ile yakından çalışacak. Katy Perry ayrıca The Sims televizyon reklam kampanyalarında, online reklamlarda ve dünyanın dört bir yanındaki perakende satış mağazalarındaki reklamlarda boy gösterecek.

Koleksiyon Versiyonunda The Sims 3 Showtime genişleme paketine ek olarak, Ultimate Stage bonus mekânı, Katy Perry temalı eşyalar ve özel bir poster de bulunuyor. İçerikte ayrıca yeni giysiler, bir gitar, bir saç stili ve Katy Perry temalı çeşitli sahne dekorları da mevcut.

Başarılı The Sims 3 serisinin en yeni genişleme paketi olan The Sims 3 Showtime’da oyuncular yeni bir dünyaya adım atacak ve Sim’lerinin süperstar şarkıcı, akrobat, sihirbaz ve hatta DJ olarak şöhrete ulaşma hikayesini oynayacaklar. Oyuncular Sim’lerinin yepyeni mekânlardaki gösterilerinde kalabalığın tezahüratları altında şöhret basamaklarını yükselmelerini veya yuhalanarak dibe vurmalarını seyredebilecekler. Zirve yolundaki oyuncular Sim’lerinin hikayelerini bir çok yeni araçla daha iyi anlatabilecek, yepyeni giysi, yetenek, arzu seçenekleriyle Sim’ler yaratabilecek, sahnelerini tasarlayabilecek, yeni bilardo masası, karaoke makinesi ve mekanik boğa gibi eşyalarla etkileşime girebilecekler. Yeni bağlantı özellikleri ile oyuncular en güzel anlarını paylaşabilecek, arkadaşlarına ve diğer The Sims oyuncularına bağlanabilecekler. Yeni opsiyonel SimPort özelliği ile oyuncular Sim’lerini arkadaşlarının dünyasında turneye gönderebilecekler. Oyuncular ayrıca özel mücadeleleri tamamlayarak kazanacakları başarılar sayesinde madalyalar elde edebilecek, bunları oyuncu profillerinde ve duvarlarında paylaşabilecekler.

Oynamak için PC/Mac için The Sims 3 gerektirir.

Bilgi için www.facebook.com/aralgame adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.