-->
Indie Korku Oyunu ‘Deadlight’ XBLA İçin Duyuruldu + İlk Görseller

Commandos and Motorstorm series, Castlevania: Lords of Shadow, Diablo III, Heavy Rain ve Overlord II yapımlarında yer alan Tequila Works Xbox Live Arcade için tasarladığı yeni platform korku oyunu Deadlight’ı duyurdu. 1986 yıllarında gizemli bir hastalık insanları katil otomatlara dönüştürerek, karanlık, korkutucu ve vahşi bir dünya insanlığı kırıp geçiriyor.Bir sinematik bulmaca tabanlı platform oyunu olan Deadlight’da […]

20.01.2012 | mrcappola

Commandos and Motorstorm series, Castlevania: Lords of Shadow, Diablo III, Heavy Rain ve Overlord II yapımlarında yer alan Tequila Works Xbox Live Arcade için tasarladığı yeni platform korku oyunu Deadlight’ı duyurdu.

1986 yıllarında gizemli bir hastalık insanları katil otomatlara dönüştürerek, karanlık, korkutucu ve vahşi bir dünya insanlığı kırıp geçiriyor.Bir sinematik bulmaca tabanlı platform oyunu olan Deadlight’da yalnız bir adam Randall Wayne, Amerikan batı kıyısında, hayatta kalmak için mücadele içinde olacak.Umutsuz ve ölmekte olan bir dünyanın dehşetinden kaçmak mümkün, oyunda Randall Wayne doğuştan kurtulan olarak kendini ortaya koyacaktır.

Yaz aylarında Xbox Live üzerinden satışa çıkması beklenen Deadlight’ın ilk ekran görüntüleri de yayınlandı.İşte görseller:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!