-->
GTA V ve Max Payne 3 Türkçe mi Olacak?

Rockstar Games’in İngiltere’deki Kalite Kontrol Merkezi’nde çalışacak Türkçe bilen test elemanı aradığı ortaya çıktı. Bu iş ilanını görünce geliştirilen ve yakında çıkacak Rockstar oyunlarında Türkçe dil desteği göreceğimiz kesin görünüyor.Düşündüğümüzde de ilk akla gelen iki oyundan ilki tabiki sabırsızlıkla beklenen GTA V,ikincisi de Max Payne 3 oluyor.Bakalım hangisine ya da belki de Rockstar daha büyük […]

01.01.2012 | ulasufuk

Rockstar Games’in İngiltere’deki Kalite Kontrol Merkezi’nde çalışacak Türkçe bilen test elemanı aradığı ortaya çıktı.

Bu iş ilanını görünce geliştirilen ve yakında çıkacak Rockstar oyunlarında Türkçe dil desteği göreceğimiz kesin görünüyor.Düşündüğümüzde de ilk akla gelen iki oyundan ilki tabiki sabırsızlıkla beklenen GTA V,ikincisi de Max Payne 3 oluyor.Bakalım hangisine ya da belki de Rockstar daha büyük sürpriz yapıp ikisine birden Türkçe dil desteği getirir.

Rockstar Games Lincoln-İngiltere’deki test merkezinde çalışacak Türkçe bilen test elemanı aradığını verdiği iş ilanıyla duyurdu. Bir çok özellik ve yetenek istediği iş ilanında, geliştirilmekte olan oyunları test etmek,test sürecinde oluşan hataları raporlamak, çözüm sağlamaya çalışmak,tabi en önemlisi ilandan da anlaşılacağı üzere İngilizce-Türkçe metinlerin uyumunu denetlemek gibi istediği hususlara yer vermiş.

Bunlar için de iyi derece de sözlü ve yazılı İngilizce özelliği araken,yine Türkçe’ye de haki olan birisi aradığını dile getirmiş.Microsoft ofis programlarının özellikle de Excel’in iyi şekilde kullanılabilmesi yine istenilen detaylar arasında.

Rockstar Games’in Türkçe yerelleştirme test elemanı aradığı iş ilanını daha detaylı görmek ve başvurmak isterseniz  buradan   ulaşabilirsiniz:



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!