-->
God of War 4’ün Bestecisi:Timothy Williams

Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden olan God of War serisinin yeni oyunu God of War 4 ile ilgili söylentiler çoğalırken,Sony tarafından gelen resmi bir açıklama hala yok. Daha önce oyun için besteci arandığı çeşitli iş ilanlarında da ortaya çıkmıştı ve şimdi kim olduğu da belli oldu.Yeni gelen habere göre,Timothy Williams resmi sitesinde God of […]

03.01.2012 | ulasufuk

Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden olan God of War serisinin yeni oyunu God of War 4 ile ilgili söylentiler çoğalırken,Sony tarafından gelen resmi bir açıklama hala yok.

Daha önce oyun için besteci arandığı çeşitli iş ilanlarında da ortaya çıkmıştı ve şimdi kim olduğu da belli oldu.Yeni gelen habere göre,Timothy Williams resmi sitesinde God of War 4 projesinde çalıştığını duyurdu.

Daha önce çeşitli filmler, TV gösterileri, oyunlar ve benzeri bir çok projede yer alan Timothy Williams,Rise of the Argonauts ve Army of Two: 40th Day gibi oyunlara da beste yaptı.

Bunca haber ve söylentiden sonra artık Sony’den bir açıklama gelmeli…



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!