-->
Final Fantasy XIII-2’nin Demosu PS3 ve Xbox 360 İçin Yayında + Demo Videosu

Square Enix tarafından geliştirilen Final Fantasy XIII-2’nin demosu yayınlandı.Yaklaşık olarak 1.29 GB büyüklüğündeki demo PSN ve XBLA’da indirilebilir durumda. Noel ve Serah’ı kontrol etme şansına sahip olunacak demo, Bresha Ruins’te geçiyor. Demoda Atlas ile savaştığımız bir boss savaşına da yer verilirken,birkaç yan görevde bizleri bekliyor olacak. Demo için yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:     […]

12.01.2012 | ulasufuk

Square Enix tarafından geliştirilen Final Fantasy XIII-2’nin demosu yayınlandı.Yaklaşık olarak 1.29 GB büyüklüğündeki demo PSN ve XBLA’da indirilebilir durumda.

Noel ve Serah’ı kontrol etme şansına sahip olunacak demo, Bresha Ruins’te geçiyor. Demoda Atlas ile savaştığımız bir boss savaşına da yer verilirken,birkaç yan görevde bizleri bekliyor olacak.

Demo için yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!