-->
Fifa Street 16 Mart’ta Satışa Sunulduğunda Oyun İçi Sosyal Ağ da Devreye Girecek

EA SPORTS™ bugün FIFA Street’teki yeni özelliklerden biri olan Street Network’ü duyurdu. Bu sosyal ağ, oyun PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için 16 Mart 2012’de satışa çıktığında oyuncular arasında sosyal rekabeti özendirecek. Oyuncular Street Network yoluyla en iyi hareketlerinin videolarını kaydedip oyun içinden arkadaşlarıyla paylaşabilecek, kişisel favorilerini sergileyip […]

23.01.2012 | mrcappola

EA SPORTS™ bugün FIFA Street’teki yeni özelliklerden biri olan Street Network’ü duyurdu. Bu sosyal ağ, oyun PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için 16 Mart 2012’de satışa çıktığında oyuncular arasında sosyal rekabeti özendirecek. Oyuncular Street Network yoluyla en iyi hareketlerinin videolarını kaydedip oyun içinden arkadaşlarıyla paylaşabilecek, kişisel favorilerini sergileyip rakiplerini utandırabilecekler. Arkadaşlar ayrıca birbirlerinin World Tour hikaye modu ve Head-to-Head Online Season modlarındaki durumlarını takip edip kıyaslama yapabilecek, EA SPORTS Football Club modundaki durumlarını takip edebilecekler.

Sokak futbolunun teke tek mücadelede, yaptığınız hareketlerle rakibinizi ezmek üzerine kurulu olduğunu belirten yapımcı Sid Misra, “Street Network gerçek hayattaki bu mücadeleleri oyuna taşıyacak, oyuncular bu tür anların videolarını kaydedip ağdaki herkesle paylaşabilecek, kendilerini arkadaşlarıyla karşılaştırma imkanı bulabilecekler” diye konuştu.

World Tour modunda oyuncular arkadaşlarıyla bir takım yaratıp diğer FIFA Street oyuncularının kurdukları takımlarla mücadele edebilecek, kadrolarını oluştururken birbirlerinin durumlarını takip edebilecek, yeni hareketler açabilecek ve sokak futbolunda meşhur olma hikayesinde ilerleyebilecekler. Street Network ayrıca “Haftanın Gölü” gibi oyun içi videolarını yayınlayacak ve arkadaşlara birbirlerinin başarılarını haber verecek.

IGN.com gibi eleştirmenlerden “izlemesi de, oynaması da müthiş keyifli” gibi övgüler alan FIFA Street şimdiye kadar yapılmış en gerçekçi sokak futbolu oyunu. Devrim yaratan FIFA oyun motoru ile güçlendirilen, ödüllü EA SPORTS FIFA serisinin yaratıcılarından FIFA Street gerçekçi top sürme stilleri ve hareketler ile teke tek mücadeleleri ateşleyecek. Yeni Sokak Top Kontrolü özelliği, FIFA serisinde şimdiye kadar hazırlanan en gerçekçi top kontrolleri sunacak. Dünyanın en ünlü şehirlerinin sokaklarında, otoparklardan prestijli 5’e 5 futsal-tarzı turnuvalara kadar her yerde mücadele edeceksiniz. Dünyanın en popular futbol takımlarının yıldızlarıyla – veya gerçek hayattaki sokak futbolu oyuncularıyla – birlikte veya onlara karşı oynayacak, dünyanın 35 farklı bölgesinde maçlar yapacaksınız.

Kapağında Barcelona ve Arjantin milli takımının yıldızı Lionel Messi’nin yer alacağı FIFA Street için ön sipariş veren oyuncular Messi ve dünyanın en iyi 12 futbolcusundan oluşan özel adidas™ all-star takımına erişim hakkı kazanacaklar. Bu ön sipariş teklifinde ayrıca Barselona’nın merkezindeki Plaça de Catalunya’da oynayan sokak futbolcularından esinlenen ve Messi’nin de tasarımına yardımcı olduğu Lionel Messi Barcelona sahası da mevcut olacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.