-->
Betası Başlayan ‘Gotham City Impostors’ın’ Videosu ve Görselleri

Yayıncı Warner Bros.,Gotham City Impostors için halka açık betanın artık PlayStation Network ve Xbox Live Marketplace’da başladığını duyurdu. Önümüzdeki ay çıkması beklenen oyunun konsol betasına katılmak için Xbox 360 oyuncularının indirme anahtarı almaları gerekiyor. İndirme anahtarını almak için Xbox 360 oyuncularının  https://www.gothamcityimpostors.com/beta/ adresinden kayıt olması gerekirken, PlayStation 3 oyuncuları ise doğrudan konsolun PS deposundan betayı indirebilecekler. […]

27.01.2012 | mrcappola

Yayıncı Warner Bros.,Gotham City Impostors için halka açık betanın artık PlayStation Network ve Xbox Live Marketplace’da başladığını duyurdu.

Önümüzdeki ay çıkması beklenen oyunun konsol betasına katılmak için Xbox 360 oyuncularının indirme anahtarı almaları gerekiyor. İndirme anahtarını almak için Xbox 360 oyuncularının  https://www.gothamcityimpostors.com/beta/ adresinden kayıt olması gerekirken, PlayStation 3 oyuncuları ise doğrudan konsolun PS deposundan betayı indirebilecekler.

Gotham City Impostors için yayınlanan yeni ekran görüntüleri ve  konsol betası için yayınlanan videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!