-->
Assassin’s Creed: Revelations’a Mediterranean Traveler Harita Paketi Geliyor

Ubisoft, Assassin’s Creed: Revelations için Mediterranean Traveler ismindeki yeni harita paketini sunmaya hazırlanıyor. Mediterranean Traveler paketinde oyunun hayranları tarafından istenen Brotherhood’un multiplayer haritaları Firenze, San Donato ve Slena şehirlerinin yanı sıra Jerusalem, Constantinople ve Dyers mekanları yer alacak. Revelations’un ikinci DLC ‘si Mediterranean Traveler harita paketi 24 Ocak tarihinde indirilebilir olacak.Fiyatı ise  $9.99 ya da 800 MS puanı karşılığında […]

11.01.2012 | ulasufuk

Ubisoft, Assassin’s Creed: Revelations için Mediterranean Traveler ismindeki yeni harita paketini sunmaya hazırlanıyor.

Mediterranean Traveler paketinde oyunun hayranları tarafından istenen Brotherhood’un multiplayer haritaları Firenze, San Donato ve Slena şehirlerinin yanı sıra Jerusalem, Constantinople ve Dyers mekanları yer alacak.

Revelations’un ikinci DLC ‘si Mediterranean Traveler harita paketi 24 Ocak tarihinde indirilebilir olacak.Fiyatı ise  $9.99 ya da 800 MS puanı karşılığında satışa çıkacak.

Yeni haritaların ilk ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!