-->
Aliens: Colonial Marines’in Collector’s Edition Paketi Ortaya Çıktı

Gearbox ve Sega imzası taşıyan Aliens: Colonial Marines’in Collector’s Edition paketinden ilk görüntü ortaya çıktı. Collector’s Edition ile multiplayer için özel silahlara sahip olunacak.Üç silah sunacak pakette M240 Flamethrower, M577 A2 Smart Gun ve M41A için Pulse Rifle yükseltmesi yer alacak.Yine pakette USCM (United States Colonial Marine Corps) Academy Firing Range olarak adlandırılan yeni bir […]

10.01.2012 | mrcappola

Gearbox ve Sega imzası taşıyan Aliens: Colonial Marines’in Collector’s Edition paketinden ilk görüntü ortaya çıktı.

Collector’s Edition ile multiplayer için özel silahlara sahip olunacak.Üç silah sunacak pakette M240 Flamethrower, M577 A2 Smart Gun ve M41A için Pulse Rifle yükseltmesi yer alacak.Yine pakette USCM (United States Colonial Marine Corps) Academy Firing Range olarak adlandırılan yeni bir oyun modu ve oyunla ilgili bilgiler bulunan evrak dosyaları olacak.

Bunların yanı sıra Collector’s Edition’da resimde görünen aksiyon figürü ve oyunun kutusunun arka plan olarak şekil alması özelliği de içerikler arasında yer alıyor.Sega tarafından henüz teyit edilmeyen Collector’s Edition’ın resmi orjial gibi görünüyor.

Aliens: Colonial Marines’in 2012 baharında Xbox 360,PS3 ve PC için piyasalarda olacağınıda hatırlatmış olalım.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!