-->
38 Stüdios Kingdoms of Amalur: Reckoning Demosunu Sunuyor ve Bioware’den Özel Mass Effect 3 Bonuslarını Duyuruyor

Karşılıklı Promosyon Sayesinde Mass Effect 3 Hayranları Todd McFarlane Tarafından Tasarlanan Özel Eşyalara, Reckoning Hayranları İse Mass Effect’ten Esinlenilen Eşyalara Kavuşacaklar Amalur’un devasa dünyasının kapıları nihayet açılıyor –  Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) ve 38 Studios, LLC Kingdoms of Amalur: Reckoning™ demosunun 17 Ocak 2012’de yayınlanacağını duyurdu. Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 […]

12.01.2012 | ulasufuk

Karşılıklı Promosyon Sayesinde Mass Effect 3 Hayranları Todd McFarlane Tarafından Tasarlanan Özel Eşyalara, Reckoning Hayranları İse Mass Effect’ten Esinlenilen Eşyalara Kavuşacaklar

Amalur’un devasa dünyasının kapıları nihayet açılıyor –  Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) ve 38 Studios, LLC Kingdoms of Amalur: Reckoning™ demosunun 17 Ocak 2012’de yayınlanacağını duyurdu. Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için yayınlanacak olan demo oyunculara Amalur’un zengin, geniş ve aksiyon dolu dünyasını görme ve ana oyun için özel eşyalar açma şansı verecek.

38 Stuidos demoya ek olarak hem Reckoning, hem de Mass Effect 3  hayranlarını ödüllendirmek üzere BioWare ile karşılıklı promosyon gerçekleştirecek. Reckoning ve Mass Effect 3 demolarını oynayan oyuncular Reckoning için Mass Effect’ten esinlenilen Omni-blade bıçağı ve Mass Effect 3 için ödüllü çizer Todd McFarlane tarafından tasarlanan saldırı tüfeği gibi özel eşyalara sahip olabilecekler.

Kingdoms of Amalur: Reckoning ve Mass Effect 3 ile bu müthiş fırsatı sunabilmenin kendilerini çok heyecanlandırdığını dile getiren 38 Studios Başkan ve Kurucusu Curt Schilling, “ Mass Effect serisinin hayranlarına Reckoning’in kapsamlı evrenini ziyaret ettikleri için benzersiz ödüller vermek istedik” dedi.

Mass Effect evreninden esinlenen eşyaları Reckoning dünyasına sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren EA’in BioWare markasının Genel Müdürü ve BioWare Kurucu Ortağı Dr. Ray Muzyka, “Todd McFarlane’in tasarladığı eşyaları Mass Effect 3’te kullanmak için 38 Studios ile yaptığımız işbirliği bizi heyecanlandırıyor. Bu, hayranlarımızı yalnızca harika görünmekle kalmayıp aynı zamanda oyunda kendilerine büyük fayda sağlayacak içerikle ödüllendirmenin en güzel yollarından biri” diye konuştu.

Kingdoms of Amalur: Reckoning demosunu oynayan oyuncular, 6 Mart 2012’de satışa çıkan olan Mass Effect 3 için her ikisi de Spawn’ın yaratıcısı, ünlü Todd McFarlane tarafından tasarlanan iki eşya açacaklar:

Reckoner Knight Armor: Bu zırh yakın mesafede verdiğiniz zararı arttırırken, mermi hızını arttırmak üzere silah sistemlerine enerji sağlayan güç hücresine de sahip olacak.

The Chakram Launcher: Bu silah ağırlığı hafif, patlayıcı diskler üretmek için bir birleştirici kullanıyor. Bu silahı kazanmak için Reckoning demosunu tamamlayıp sondaki fragmanı izlemelisiniz.

Gelecek olan Mass Effect 3 demosunu oynayan oyuncular ise 7 Şubat’ta çıkacak olan Reckoning için Mass Effect’ten esinlenilen şu eşyaları açacaklar:

N7 Armor: Oyuncular Komutan Shepard’ın ünlü N7 savaş zırhından esinlenilen, Miğfer, Göğüs Zırhı, Eldiven, Bacak ve Baldır Zırhından oluşan özel bir zırhı açabilecekler.

Onmiblade Daggers: Komutan Shepard’ın Omni-Tool cihazından esinlenilen bu holografik bıçak sayesinde oyuncular yakın mesafeden düşmanlarını bıçaklayabilecekler. Oyuncular Mass Effect 3 demosunu kurup oynadıklarında bıçakları da açmış olacaklar.

Kingdoms of Amalur: Reckoning demosu oyuna giriş niteliği taşıyor ve oyunculara oyunun Öğreti Modunu oynama ve devasa dünyasına göz atma fırsatı veriyor. Oyuncular kahramanları yaratıp kişiselleştirecekler ve kendilerini aksiyonun içinde bulacaklar. Oyuncular oyunun temellerini öğrendikten sonra Amalur’un devasa dünyasını dolaşmak ve karakterlerinin kaderini sonsuza dek değiştirecek olan görevlere atılmak için 45 dakika boyunca oynayabilecekler.

Yukarıdaki Mass Effect eşyalarına ek olarak Reckoning demosunu oynayan oyuncular şunları da açacaklar:

Twist of Fate Card: Bu kart oyuncuların buz dirençlerini arttıracak ve Origin hesaplarını kullanarak Reckoning demosunu aktifleştirdikleri an açılacak.

Twinned Souls Chakram: Reckoning’de oyuncuların sağlık ve manasını arttırırken düşmana zarar veren eşsiz bir silah.

The Infernal Helm: Reckoning Öğreti Modunu tamamladığınızda açılacak olan bu koruyucu miğfer oyuncuların verdikleri ateş zararını arttıracak.

New York Times best-seller yazarlarından R. A. Salvatore tarafından yaratılan yepyeni bir evrende geçen Kingdoms of Amalur: Reckoning, Spawn’ın yaratıcısı, dünyaca ünlü çizer Todd McFarlane’in görsel stiliyle hayat buluyor. Keşfedilmeyi bekleyen uçsuz bucaksız bir dünya ve derin RYO öğelerine sahip olan Kingdoms of Amalur: Reckoning türe heyecan dolu savaş aksiyonları ve oyuncuların karakter kişiselleştirmeleri ile kaderlerini belirledikleri benzersiz bir gelişim sistemi ekliyor. Kingdoms of Amalur: Reckoning başarılı açık-dünya RYO’ları Elder Scrolls III: Morrowind ve Elder Scrolls IV: Oblivion’ın baş tasarımcısı Ken Rolston’un yaratıcı liderliği altında geliştiriliyor.

Baltimore, Maryland’deki 38 Studios’a bağlı Big Huge Games ve Providence, Rhode Island’daki 38 Studios tarafından geliştirilen Kingdoms of Amalur: Reckoning Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için, Avrupa’da ise 10 Şubat 2012 tarihlerinde piyasaya çıkacak. Kingdoms of Amalur: Reckoning hakkında daha fazla bilgi almak için www.reckoning.com adresini ziyaret edebilir veya bizi Facebook (www.facebook.com/aralgame) ve Twitter (www.twitter.com/aralgame ) adreslerinden takip edebilirsiniz.

*Demolar tüm ülkeler için mevcut olmayabilir.

Aşağıdaki galeriden görsellere bakabilirsiniz:

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz