-->
Xbox 360,Amerika’da Kasım Ayında Sizce Kaç Adet Sattı?

Microsoft,Şükran gününü ve Black Friday haftasında çıkışından bugüne kadar ki en iyi satış haftalarından birini yaşamış ve bu önemli haftada Microsoft 960.000 ‘den fazla satış gerçekleştirmişti. Şimdi de konsolun Kasım ayında Amerika’da kaç adet sattığı açıklandı.Yayınlanan istatistiklere göre Xbox 360 Amerika’da 1.7 milyon adet sattı. Bu istatistiklerle birlikte Xbox 360’ın Amerika konsol pazar payı oranı […]

12.12.2011 | mrcappola

Microsoft,Şükran gününü ve Black Friday haftasında çıkışından bugüne kadar ki en iyi satış haftalarından birini yaşamış ve bu önemli haftada Microsoft 960.000 ‘den fazla satış gerçekleştirmişti.

Şimdi de konsolun Kasım ayında Amerika’da kaç adet sattığı açıklandı.Yayınlanan istatistiklere göre Xbox 360 Amerika’da 1.7 milyon adet sattı.

Bu istatistiklerle birlikte Xbox 360’ın Amerika konsol pazar payı oranı %49.PS3 ile ilgili net bir açıklama olmamasına rağmen 900.000 civarında sattığı tahmin ediliyor.Eğer bu rakam doğruysa Xbox 360 Kasım ayında PS3’ten neredeyse 2 kat fazla satmış.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!