-->
WWE 12 Oyun İnceleme

Oyunun beğendiğim bölümlerinden biri de o Amerikan dövüşlerine özgü olan ekipman kullanarak dövüşme bölümleri. Ne bileyim masa sandalye ne varsa rakibe dalıp, sonra onu tuttuğun gibi ringin dışına fırlatmak bayağı keyifli. Hele ki bu oldukça hırslı bir arkadaşınız olunca oyunun keyfi katlanıyor. Oyunun grafiklerine gelecek olursak, açıkçası mekan ve karakter tasarımı genel olarak başarılı olmuş. […]

08.12.2011 | ulasufuk

Oyunun beğendiğim bölümlerinden biri de o Amerikan dövüşlerine özgü olan ekipman kullanarak dövüşme bölümleri. Ne bileyim masa sandalye ne varsa rakibe dalıp, sonra onu tuttuğun gibi ringin dışına fırlatmak bayağı keyifli. Hele ki bu oldukça hırslı bir arkadaşınız olunca oyunun keyfi katlanıyor.

Oyunun grafiklerine gelecek olursak, açıkçası mekan ve karakter tasarımı genel olarak başarılı olmuş. Ancak oyunun doğası gereği oldukça esnek olması gereken dövüşçülerimiz biraz hantal ve kalas gibi kalmış. Kadın dövüşçülerde bu daha iz hissedilse de iri kıyım erkek oyuncular o Amerikan dövüşünün kendine özgü hareketlerini yaparken biraz sırıtıyor. Bu da oyunun gerçekçilik hissini düşürmüş.
 

 
WWE 12 serinin daha önceki oyunları gibi kendine özgü ses ve müzikleri başarıyla bizlere sunuyor. Özellikle maç öncesi ve ara animasyonlardaki müzikler sizi havaya sokmayı başarıyor. Oyunda tuş kombinasyonları da bayağı geliştirilmiş. Bir çok hareket kombinasyonunun tuşlara entegre edilmesi, ilk başta biraz zorlasa da alıştıktan sonra gayet rahat bir oynanış sunuyor.
 

 
WWE 12 genel olarak başarılı olmuş diyebiliriz. Özellikle oldukça detaylı kadrosu, başarılı oynanış hissi, kendine çeken müzikleri serinin hayranlarını tatmin edeceğe benziyor. Amerikan güreşi hayranı iseniz ve hala WWE oynamadıysanız WWE 12 başlangıç için gayet iyi bir seçim olacaktır.
 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!