-->
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Oyun İnceleme

Kapılar Açılsın, Kahramanlar Yerlerini Alsın… Oyunda fazlasıyla karakter olması daha önceki oyundan aşina olduğumuz bir durum. Ama sanırım yapımcılara 48 adet kahraman yetmemiş olacak ki Resident Evil serisinin unutulmaz ismi Jill Valentine ve Docrot Strange’ın azılı düşmanı garip yaratık Shuma Gorath, indirilebilir karakterler olarak oyuna eklenmiş. Ayrıca Ultimate Marvel vs. Capcom 3’ün en büyük sürprizi […]

02.12.2011 | ulasufuk

Kapılar Açılsın, Kahramanlar Yerlerini Alsın…

Oyunda fazlasıyla karakter olması daha önceki oyundan aşina olduğumuz bir durum. Ama sanırım yapımcılara 48 adet kahraman yetmemiş olacak ki Resident Evil serisinin unutulmaz ismi Jill Valentine ve Docrot Strange’ın azılı düşmanı garip yaratık Shuma Gorath, indirilebilir karakterler olarak oyuna eklenmiş. Ayrıca Ultimate Marvel vs. Capcom 3’ün en büyük sürprizi Galactus’u kontrol edebiliyor olacağımız deyip gerisini söylemeyeyim:) Hadi bir bomba daha patlatayım ve ücretsiz olarak yayınlanacak Heroes & Heralds modunu da telaffuz edip bilgi vermeden geçeyim. Sırf bu mod için bu oyun alınır diyorlar:)


Bu tarz oyunlarda oynanışa özgü en önemli durum olan “akıcılık” bu oyunlarda gayet başarılı bir şekilde hissediliyor. Ard arda yaptığınız combolar sonrası giren ufak animasyonlar sizin için büyük keyif, rakipleriniz için ise ızdırap olabilir. Oyunun arka temalarındaki hareketlilik, seslerin ve efektlerin başarılı kombinasyonu zaten başarılı olan serinin üzerine katarak ilerlediğinin bir göstergesi.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 bir önceki oyundaki gibi online modunda aynı özelliklere sahip. Tabi yukarıda belirttiğim gibi çoklu combo sisteminde yapılan mantıklı iyileştirmenin ardından online modunun daha dengeli bir hal aldığını söyleyebilirim. Ayrıca oyunda yapabildiğiniz hava combolarının çeşitlendirilmesi de oynanışa yönelik olumlu yönlerden birisi.


 
Genel olarak başarılı bir devam oyunu olan Ultimate Marvel vs. Capcom 3 çizgi roman hayranlarının ve süper kahramanlarımızın fanatiklerinin mutlaka edinmesi gereken bir oyun olmuş. Oyunda Galactus’u da sayarsak tam 51 karakteri yönetebiliyor olmak ve bu 51 karakterin de kendine özgü combolarının olduğunu düşünüyor olmak bile başlı başına ağızları sulandırıyor…

İşte tam kadro Marvel ve Capcom cepheleri:
 

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!