-->
Steam’in Yılbaşı İndirim Kampanyasının 8.Gününde Yer Alan Oyunlar!

Steam’in yılbaşı indirimleri devam ediyor. Valve’nin Steam’de başlattığı 1 Ocak tarihine kadar devam edecek yeni yıl indirim kampanyasının 8.gününde yeni yapımlar yerini aldı.Aşağıda yer alan oyunlar için son saatler çünkü kampanya bugün saat 20:00’da sona erecek. İşte Steam’in yılbaşı kampanyasının 8.gününde yer alan oyunlar: – Bastion – $5.09 – Worms serisine %75 indirim – Far […]

27.12.2011 | mrcappola

Steam’in yılbaşı indirimleri devam ediyor. Valve’nin Steam’de başlattığı 1 Ocak tarihine kadar devam edecek yeni yıl indirim kampanyasının 8.gününde yeni yapımlar yerini aldı.Aşağıda yer alan oyunlar için son saatler çünkü kampanya bugün saat 20:00’da sona erecek.

İşte Steam’in yılbaşı kampanyasının 8.gününde yer alan oyunlar:

– Bastion – $5.09
– Worms serisine %75 indirim
– Far Cry serisine %75 indirim
– Beat Hazard – $2.49
– Rock of Ages – $2.49
– Red Faction serisine %75 indirim
– Test Drive Unlimited – $6.79
– King’s Bounty serisine %75 indirim
– Sonic Generations – $10.19
– Anomaly: Warzone Earth – $2.49
– Game of Thrones: Genesis – $19.99
– Bulletstorm – $4.99 (Türkiye’ye kapalı)



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!