-->
SOBEE Studios’un İKV Oyuncularına Hazırladığı Sürprizler Büyük İlgi Gördü!

EN BÜYÜK TÜRK OYUNU İSTANBUL KIYAMET VAKTİ, GAMEX DİJİTAL EĞLENCE VE OYUN FUARININ SON GÜNÜNE DAMGA VURDU! Türkiye’nin en büyük 3B devasa çevrimiçi oyunu İstanbul Kıyamet Vakti’nin binlerce oyuncusu GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’na akın etti. Dünya dijital oyun sektörünün önemli isimlerinden Mevlüt Dinç tarafından kurulan SOBEE Studios’un yazdığı, 800.000’e yakın kayıtlı oyuncusuyla en […]

04.12.2011 | ulasufuk

EN BÜYÜK TÜRK OYUNU İSTANBUL KIYAMET VAKTİ, GAMEX DİJİTAL EĞLENCE VE OYUN FUARININ SON GÜNÜNE DAMGA VURDU!

Türkiye’nin en büyük 3B devasa çevrimiçi oyunu İstanbul Kıyamet Vakti’nin binlerce oyuncusu GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’na akın etti. Dünya dijital oyun sektörünün önemli isimlerinden Mevlüt Dinç tarafından kurulan SOBEE Studios’un yazdığı, 800.000’e yakın kayıtlı oyuncusuyla en büyük Türk oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), 1-4 Aralık tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde yapılan GameX’in son gününe damgasını vurdu. SOBEE uzun zamandır merakla beklenen “Lonca” eklentisini ilk kez GameX’te duyururken, “Lonca”nın yarattığı ilgi ve diğer sürprizler oyunseverleri İKV standına adeta kilitledi.

İKV’nin oyuncuları bir önceki eklenti kutusu “Çemberlitaş”a GameX’te uygun fiyatla sahip olurken İKV’nin dev standında çeşitli etkinliklere katılarak oyun sırasında kendilerine avantaj sağlayacak; Game Card, Çınaraltı Kulüp Üyeliği, Ejderha Güçlendiren Özel İksir, Çift Efsunlu Silah gibi sanal özellikler kazandılar. Bu arada SOBEE’nin hediyeleri ve ücretsiz sürprizleri fuar ziyaretçilerinin ilgisini daha da artırdı. SOBEE Genel Müdürü Mevlüt Dinç, İKV hayranları için bir de imza günü düzenledi.

İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), Türkiye’nin ilk ve tek 3B devasa çevrimiçi oyunu. Tamamen yerli yetenek ve emekle Mevlüt Dinç’in önderliğinde geliştirilen ve Discovery Channel tarafından hakkında kısa bir belgesel de çekilen İKV, İstanbul’un tarihi yarımadasında geçiyor. 800.000’den fazla kayıtlı oyuncusu olan İKV, aynı zamanda İstanbul’un tanıtımına da katkı sağlıyor.

SOBEE Studios ana sponsoru olduğu GameX 2011’de İstanbul Kıyamet Vakti ile birlikte; I Can Football, 1 Man 1 Team ve Süpercan oyunlarının merakla beklenen yeniliklerini oyun severlerle paylaştı. SOBEE tarafından geliştirilmiş ve yüz binlerce kişiye ulaşarak tutku yaratmış her bir oyunun, kendi platformunda oyuncularıyla buluştuğu GameX’te ödüllü turnuva ve etkinlikler düzenlendi. SOBEE’nin oyuncuları kahramanlarıyla bir araya geldi…

Manchester United, I Can Football 2’de oyunseverlerle Buluştu!..

SOBEE Studios, GameX’te “I Can Football” oyununun merakla beklenen yeni eklentisi: “I Can Football 2 : Manchester United”ı tanıttı. Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu olan “I Can Football”, Türkiye’de ve dünyadan yüz binlerce futbolseveri buluşturan bir online stadyum. “I Can Football 2 : Manchester United” oyununu GameX’i ziyaret eden Hakan Şükür de oynadı. Ünlü futbolcu, golcülük yeteneğini bilgisayarda futbol oyunu oynarken de gösterdi.

Türkiye’nin Futbol Menajerlik Oyunu:

1 MAN 1 TEAM

GameX’te tanıtılan SOBEE oyunlarından biri de türünün ilk online versiyonu olan 1 Man 1 Team futbol menajerlik oyunu. SOBEE’nin geliştirdiği 1 Man 1 Team ile dünyanın en popüler oyun türlerinden biri olan futbol menajerlik oyunu sosyal platformlara taşınıyor. Daha önce yine SOBEE tarafından piyasaya çıkarılan ve yüz binlerce oyuncuya ulaşan futbol menajerlik oyunu bu yıl tamamen yenilenerek, 1 Man 1 Team adıyla Facebook platformuna uyarlandı. Oyuna facebook/onemanoneteam adresinden ulaşılabiliyor. 

SOBEE Studios, Online Oyun Ödemelerine Kolaylık Getiriyor!

Ön Ödemeli Oyun Kart Sistemi: PayPin KART

GameX’i ziyaret eden oyunseverler hayatlarını kolaylaştıracak yepyeni bir ödeme kartıyla tanıştı. GameX’in ana sponsoru SOBEE Studios, iş ortağı Mikro Ödeme A.Ş ile birlikte ön ödemeli oyun kartı PayPin Kart’ın tanıtımını yaptı. PayPin Kart, oyun pazarında kredi kartsız, havalesiz ön ödeme dönemini başlatıyor. İlk kez GameX’te oyuncularla buluşan PayPin Kart, TTNET ve Avea satış noktalarından alınabilecek.

SOBEE Studios’un ana sponsoru olduğu, 1-4 Aralık tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde yapılan GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı rekor sayıda katılımla binlerce oyunseveri buluşturdu.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!