-->
Sim’lerinizin Şöhret Basamaklarında

EA’den The Sims 3 Showtime ile Sim’lerinizin şöhret basamaklarına tırmanma hikayesini paylaşın Ünlü olmayı hayal edenler, işte şans ayağınıza geldi! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) bugün The Sims™ 3 Showtime Genişleme Paketinin PC ve Mac için geliştirilmekte olduğunu ve dünya genelinde 2012 Mart ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. The Sims Studio’nun en yeni genişleme paketinde oyuncular […]

07.12.2011 | ulasufuk

EA’den The Sims 3 Showtime ile Sim’lerinizin şöhret basamaklarına tırmanma hikayesini paylaşın


Ünlü olmayı hayal edenler, işte şans ayağınıza geldi! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) bugün The Sims™ 3 Showtime Genişleme Paketinin PC ve Mac için geliştirilmekte olduğunu ve dünya genelinde 2012 Mart ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. The Sims Studio’nun en yeni genişleme paketinde oyuncular amatörlükten süperstarlığa yükselecekler ve bu yolculuklarını yeni ve geliştirilmiş sosyal-bağlantı özellikleri sayesinde arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. Oyuncular kendilerine bir isim yapmak üzere yepyeni Starlight Shores dünyasına girecek, üç yeni kariyer yolu olan akrobat, sihirbaz ve şarkıcı mesleklerinden birini seçerek eğlence dünyasına adım atacaklar.

The Sims 3 serisinde ilk defa oyuncular oyun içindeki sosyal özellikleri kullanarak arkadaşlarına ve diğer The Sims oyuncularına bağlanabilecek ve Sim’lerinin yaşamlarını ve deneyimlerini paylaşabilecekler. Oyuncular Sim’lerinin en yeni başarılarını arkadaşlarının duvarlarına gönderebilecek, oyun tekniklerini paylaşabilecek ve hatta SimPort sayesinde kendi Sim’lerini arkadaşlarının oyunlarına bile gönderebilecekler. Oyuncular, oyunu oynama tarzlarına bağlı olarak bu sosyal bağlantı özelliklerinden istediklerine katılabilecekler.

The Sims 3 Showtime oyunun The Sims serisi için çok büyük bir adım olduğunu belirten The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans,  “Yalnızca oyuncuların üne kavuşma yolundaki hikayelerini yaşamalarını sağlayacak kapsamlı bir offline deneyim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni sosyal özelliklerle bu anları paylaşabilmelerine ve şöhrete giden yolda birlikte hareket edebilmelerine olanak sağlıyoruz” diye konuştu.

The Sims 3 Showtime’daki üç yeni kariyer yolu – akrobat, sihirbaz ve şarkıcı – oyunculara hayatlarını diledikleri gibi yaşama fırsatı sunuyor. İnşaattan hoşlanan oyuncular Sim’leri için dekorlar ve özel efektler kullanarak sahneler yaratabilecek; akrobatların gösteri yapabilecekleri sirk temalı sahneler, sihirbazların muhteşem gösterileri için sis makineli bir sahne veya şarkıcılar için rengarenk bir sahne oluşturabilecekler. Mücadeleden hoşlanan oyuncular oyun içi ödüller kazanmalarını sağlayacak yepyeni başarılarla yüzleşecekler. Yeni şeyler denemeyi seven oyuncular için sınırsız kariyer olanakları ve bu kariyerler içinde farklı oynanış seçenekleri, birçok sebep-sonuç ilişkisine ve eğlenceli anlara neden olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!