-->
Resident Evil: Revelations’ın İlk Reklam Videosu Yayınlandı!

Resident Evil: Revelations için ilk reklam videosu yayınlandı. Capcom’un Nintendo 3DS’e özel olarak hazırladığı oyunun konusu serinini ana hikayesi ile bağlantılı olacak. Uzun bir senaryo moduna sahip olacak Resident Evil: Revelations’ta ayrıca oyun bittikten sonra açılacak Raid Mode oyunculara farklı bir senaryoya sahip olan co-op tecrübesi yaşatacak. Dilerseniz şimdi 27 Ocak’ta Avrupa’da,7 Şubat’ta ise Kuzey Amerika’daki […]

20.12.2011 | ulasufuk

Resident Evil: Revelations için ilk reklam videosu yayınlandı. Capcom’un Nintendo 3DS’e özel olarak hazırladığı oyunun konusu serinini ana hikayesi ile bağlantılı olacak.

Uzun bir senaryo moduna sahip olacak Resident Evil: Revelations’ta ayrıca oyun bittikten sonra açılacak Raid Mode oyunculara farklı bir senaryoya sahip olan co-op tecrübesi yaşatacak.

Dilerseniz şimdi 27 Ocak’ta Avrupa’da,7 Şubat’ta ise Kuzey Amerika’daki raflarda yerini alacak oyunun İngiltere için hazırlanan aksiyon dolu reklam videosunu izleyelim:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Resident Evil- Revelations – Nintendo 3DS TV reklamı.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/residentevilrevilations.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!