-->
Resident Evil: Operation Raccoon City İçin Karakter Videosu!

Slant Six Games tarafından geliştirilen Resident Evil: Operation Raccoon City için yeni video yayınlandı. Resident Evil: Operation Raccoon City’de yöneteceğimiz karakterlerin tanıtıldığı video da, Leon S. Kennedy, Claire Redfield, Carlos Oliviera, Jill Valentine, Hunk, Nicholai Ginovaef, Lone Wolf, Ada Wong’u görüyoruz. Senaryo ve multiplayer modunda yöneteceğimiz karakterlerin bazıları serinin eski oyunlarından da tanıdığımız karakterler.İsterseniz şimdi […]

15.12.2011 | mrcappola

Slant Six Games tarafından geliştirilen Resident Evil: Operation Raccoon City için yeni video yayınlandı.

Resident Evil: Operation Raccoon City’de yöneteceğimiz karakterlerin tanıtıldığı video da, Leon S. Kennedy, Claire Redfield, Carlos Oliviera, Jill Valentine, Hunk, Nicholai Ginovaef, Lone Wolf, Ada Wong’u görüyoruz.

Senaryo ve multiplayer modunda yöneteceğimiz karakterlerin bazıları serinin eski oyunlarından da tanıdığımız karakterler.İsterseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizi Resident Evil: Operation Raccoon City’nin karakter videosuyla baş başa bırakayım:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Resident Evil- Operation Raccoon City – karaktervideosu.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Trailer-Resident-Evil-Operation-Raccoon-City.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!