-->
PlayStation’ın Renkleri Değişti!

PlayStation’un siyah ve kırmızı dalgalı logosu,yerini mavi beyaz renklerine bıraktı. Sony Avrupa’nın blog sorumlusu James Gallagher,bu değişikliğin doğrudan PS Vita ile ilişkili olmadığını,bir bütün olarak markalaşma yönünde köklü bir değişiklikle ilgili olduğunu ve ilerleyen zamanlarda projelerle birlikte bu değişimin ne olduğunun da anlaşılacağını dile getirdi.

09.12.2011 | mrcappola

PlayStation’un siyah ve kırmızı dalgalı logosu,yerini mavi beyaz renklerine bıraktı.

Sony Avrupa’nın blog sorumlusu James Gallagher,bu değişikliğin doğrudan PS Vita ile ilişkili olmadığını,bir bütün olarak markalaşma yönünde köklü bir değişiklikle ilgili olduğunu ve ilerleyen zamanlarda projelerle birlikte bu değişimin ne olduğunun da anlaşılacağını dile getirdi.



Popüler Haberler


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.


Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.