-->
Origin’de Battlefield 3 Çılgınlığı!

Electronic Arts, Origin’de yeni yıl kampanyaları adı altında çılgın indirimler sunuyor. Özellikle Battlefield 3 için yapılan kampanya büyük ilgi görecektir.Evet yanlış duymadınız, EA’dan gelen açıklamaya göre Origin’e özel kampanya dahilinde Battlefield 3 %50 indirimle satılacak. Cumartesi ve Pazar yani 24-25 Aralık tarihleri arasında 50 Euro olan oyunu,25 Euro’ya alabileceksiniz. Bunun yanı sıra yine EA’nın Origin’de […]

24.12.2011 | mrcappola

Electronic Arts, Origin’de yeni yıl kampanyaları adı altında çılgın indirimler sunuyor.

Özellikle Battlefield 3 için yapılan kampanya büyük ilgi görecektir.Evet yanlış duymadınız, EA’dan gelen açıklamaya göre Origin’e özel kampanya dahilinde Battlefield 3 %50 indirimle satılacak. Cumartesi ve Pazar yani 24-25 Aralık tarihleri arasında 50 Euro olan oyunu,25 Euro’ya alabileceksiniz.

Bunun yanı sıra yine EA’nın Origin’de bir başka kampanyası da kampanya dahilinde seçilmiş iki veya daha fazla oyun alırsanız, ödemeniz gereken tutarın %50’sini ödeyeceksiniz.Oyunlar arasında FIFA 12, Crysis 2, Battlefield 3, Mass Effect 2, NFS: The Run gibi önemli yapımlar bulunuyor.Bu kampanyanında 8 Ocak tarihine kadar süreceği açıklandı.

Electronic Arts’ın Origin’i ön plana çıkarma çabaları umarız olumlu sonuçlanır. Battlefield 3, Star Wars: The Old Republic gibi oyunları sadece Origin’e özel yayınlayan EA, bu indirim çalışmalarıyla da gönülleri fethedeceğe benziyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!