-->
Metal Gear Rising: Revengeance Duyuruldu

KONAMI, Kojima Productions’ın yeni aksiyon oyunuyla ilgili ayrıntıları açıkladı Konami Digital Entertainment GmbH bugün yılın en merakla beklenen oyunlarından biri olan METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın üzerindeki örtüyü kaldırdı. KONAMI bundan iki yıl önce duyurulan METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın yeni fragmanını 10 Aralık’ta, prestijli Video Oyun Ödülleri (VGA) töreninde yayınladı ve şimdi de oyun hakkındaki diğer […]

15.12.2011 | mrcappola

KONAMI, Kojima Productions’ın yeni aksiyon oyunuyla ilgili ayrıntıları açıkladı


Konami Digital Entertainment GmbH bugün yılın en merakla beklenen oyunlarından biri olan METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın üzerindeki örtüyü kaldırdı.

KONAMI bundan iki yıl önce duyurulan METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın yeni fragmanını 10 Aralık’ta, prestijli Video Oyun Ödülleri (VGA) töreninde yayınladı ve şimdi de oyun hakkındaki diğer ayrıntıları paylaşmaya hazır. METAL GEAR RISING: REVENGEANCE yapımını Kojima Productions’ın üstlendiği, Platinum Games tarafından geliştirilen göz alıcı bir aksiyon oyunu. Kojima Productions oyunun hikayesini yarattı, ara videoları ve seslendirme oturumlarını yönetti, Metal Gear Solid çizeri Yoji Shinkawa da karakter tasarımlarını üstlendi. Platinum Games ise Kojima Productions denetimi altında oyun tasarımına ve programlama öğelerine yoğunlaştı.

Kojima Productions Başkanı, Metal Gear serisinin yaratıcı Hideo Kojima bu yeni oyunu yaratması için Platinum Games’i bizzat seçti ve Metal Gear Solid serisinden tecrübeli Yuji Korekado projeyi Kojima Productions adına takip etmek için atandı. Korekado, Platinum’dan Atsushi Inaba ile birlikte çalışacak. Hideo Kojima ise Baş Yapımcı rolünü üstleniyor.  Bu görevlendirmeler METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın başta planlandığından daha fazla aksiyona yönelik olması doğrultusunda alınan karar uyarınca yapıldı. Platinum Games oyuncunun ana karakter olan, METAL GEAR SOLID 4: Guns of the Patriots’tan tanıdığınız sibernetik-geliştirilmiş Raiden üzerinde mutlak kontrol sahibi olduğu ve nasıl kontrol edeceğinde de tamamen serbest bırakıldığı bir oyun yaratacak. Bu yüzden oyun ismi de önceki Metal Gear Solid oyun isimlerine göre daha fazla aksiyona yönelik bir çağrışım yapması için seçildi.

Fragmanda da görüleceği üzere, sonuç oyuncuların birbirinden güzel ortamlarda Raiden’ı yönettiği, nefes kesen bir aksiyon oyunu oldu. Raiden karşısına çıkan her şeyi kesebildiği, yüksek frekanslı katana kılıcı kullanıyor. Üç dakikalık fragmanda Raiden’ın yüksek hızlı kombine saldırılar kullanarak düşmanları ve engelleri aşması, serbest koşu yeteneklerini kullanarak düşmanlarını aşarak stratejik avantaj elde etmesi ve onları gafil avlaması gösteriliyor. Oyun ilerledikçe Raiden’ın fiziksel gücü de artacak ve yenmeniz için özel taktikler kullanmanızı gerektirecek devasa düşmanlar karşısında durmaksızın teste tabi tutulacak.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’in uzun ve yeni bir yön olduğunun altını çizen Konami Digital Entertainment GmbH Genel Müdürü Martin Schneider, “Yepyeni bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Bu nedenle Inaba-san’ın aksiyon türü hakkındaki eşsiz bilgisi ve Korekado-san’ın METAL GEAR SOLID evreniyle ilgili tecrübesini Kojima Productions’ın mükemmellik standardıyla birleştirerek METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın emin ellerde olmasını sağladık”  diye konuştu.

 

BASIN BÜLTENİ

 

Oyunun görsellerine ve videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Metal Gear Solid- Rising-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/MetalGearSolid-Rising.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!