-->
Kojima Project Ogre İçin Yeni Görseller Paylaştı!

Hideo Kojima,Project Ogre kod adlı  projesiyle ilgili kendi twitter adresinden oyuna ait iki ekran görüntüsü paylaştı. Kojima productions imzasını taşıyan ve Fox Engine grafik motoru kullanılarak geliştirilen oyun için Hideo Kojima Twitter’daki hesabından,projeyle ilgili ayrıntı veremeyeceğini,fakat görülmeyen türde bir proje olduğu,kendisi içinde şu ana kadar yaptıklarından farklı bir yere sahip olduğunu ve genel anlamda benzer yönler […]

17.12.2011 | mrcappola

Hideo Kojima,Project Ogre kod adlı  projesiyle ilgili kendi twitter adresinden oyuna ait iki ekran görüntüsü paylaştı.

Kojima productions imzasını taşıyan ve Fox Engine grafik motoru kullanılarak geliştirilen oyun için Hideo Kojima Twitter’daki hesabından,projeyle ilgili ayrıntı veremeyeceğini,fakat görülmeyen türde bir proje olduğu,kendisi içinde şu ana kadar yaptıklarından farklı bir yere sahip olduğunu ve genel anlamda benzer yönler varsa da oyunculara da farklı bir deneyim sunacağını belirtmiş.Ayrıca devamında, Project Ogre’nin uzun sürecek bir proje olduğunu,bu yüzden de farklı projelere de (Metal Gear Rising gibi) yönelmekten hoşlandığını dile getirmiş.

İşte şimdi görseller:

 



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.