-->
Jesse Divnich: ” GTA V 2012’ye Damgasını Vuracak “

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA V duyurulduğundan beri eminim herkes ondan gelecek haberleri dört gözle bekliyor. Yayınlanan videosuyla da dikkatleri üzerine çeken GTA V ile ilgili EEDAR’ın ünlü analizcilerinden Jesse Divnich oyunla ilgili tahminlerde bulunmuş. Jesse Divnich,çıkış tarihi henüz netlik kazanmayan oyunun 2012’de çıkacağını varsayarak, seneye damgasını vuracağını dile getirirken,verdiği röportajda GTA V’in 2012’de çıkacağını ve o yılın en […]

30.12.2011 | mrcappola

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA V duyurulduğundan beri eminim herkes ondan gelecek haberleri dört gözle bekliyor. Yayınlanan videosuyla da dikkatleri üzerine çeken GTA V ile ilgili EEDAR’ın ünlü analizcilerinden Jesse Divnich oyunla ilgili tahminlerde bulunmuş.

Jesse Divnich,çıkış tarihi henüz netlik kazanmayan oyunun 2012’de çıkacağını varsayarak, seneye damgasını vuracağını dile getirirken,verdiği röportajda GTA V’in 2012’de çıkacağını ve o yılın en çok satan oyunu olacağını söyledi.GTA V’in satışlarını gelecek sene çıkacak yeni Call of Duty oyununun takip edeceğinide belirten Divnich,her sene bir öncekine oranla daha fazla satan Call of Duty oyunlarının 2012’de yeni çıkacak oyununun GTA V’e denk gelmesiyle olumsuz yönde farklı sonuçlar doğuracağını sözlerine ekledi.

Oyunların çıkmasıyla neler yaşanır bilinmez ama şu bilinen bir gerçek ki GTA V sabırsızlıkla çıkması en çok beklenen oyunlardan.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!