-->
I Am Alive’dan Rules Adlı Yeni Video!

I Am Alive için yeni video yayınlandı.Rules (kurallar) adındaki videoda ana karakterimiz bize oyunda hayatta kalabilmemiz için bazı ipuçları verirken bunun yanı sıra video isminden de anlaşıldığı gibi oyun içi kurallardan bahsediyor. İndirilebilir olarak yayınlanacak I Am Alive’ın çıkış tarihi belli olmazken,bildiğiniz gibi oyunun geçen günlerde PC sürümü iptal edilmiş,konsollar içinse çıkışı ertelenmişti. Şimdi oyunun yayınlanan […]

16.12.2011 | mrcappola

I Am Alive için yeni video yayınlandı.Rules (kurallar) adındaki videoda ana karakterimiz bize oyunda hayatta kalabilmemiz için bazı ipuçları verirken bunun yanı sıra video isminden de anlaşıldığı gibi oyun içi kurallardan bahsediyor.

İndirilebilir olarak yayınlanacak I Am Alive’ın çıkış tarihi belli olmazken,bildiğiniz gibi oyunun geçen günlerde PC sürümü iptal edilmiş,konsollar içinse çıkışı ertelenmişti.

Şimdi oyunun yayınlanan yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/I Am Alive – video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/I-Am-Alive-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!