-->
God of War 4’te Online Co-op Modu Olacak

Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden olan God of War serisinin 4. oyunu ile ilgili söylentiler aylardır konuşuluyor.Hatta MightyApe isimli Yeni Zellandalı dağıtım firması oyunun çıkış tarihini 28 Eylül 2012 olarak belirtmişti ve Sony’nin Santa Monica Stüdyoları ne oyunun varlığını ve ne de bu haberleri doğrulamasa da inkarda etmemişti.Bu sebeple yeni God of War oyununun […]

30.12.2011 | mrcappola

Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden olan God of War serisinin 4. oyunu ile ilgili söylentiler aylardır konuşuluyor.Hatta MightyApe isimli Yeni Zellandalı dağıtım firması oyunun çıkış tarihini 28 Eylül 2012 olarak belirtmişti ve Sony’nin Santa Monica Stüdyoları ne oyunun varlığını ve ne de bu haberleri doğrulamasa da inkarda etmemişti.Bu sebeple yeni God of War oyununun çıkacağına kesin olarak bakılırken yeni bir haber geldi.

PSM3 adlı dergide yer alan haberde,geliştirici stüdyoya yakın kaynakların God of War 4’te online co-op modunun olacağını ve co-op modunda Kratos ve kardeşi Deimos diğer dünyadan (ölümden sonraki yaşam) kurtulmaya çalışacaklarını söyledikleri belirtiliyor.

Playstation 3’ün büyük oyun serisinin yenisi yani God of War 4’ün  hazırlandığını ve seneye çıkacağını varsayarsak,2012 muhteşem olacak!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!