-->
FIFA Street’ten Adidas All-Star Takımı Ekran Görüntüleri ve Videosu!

Electronic Arts, FIFA Street’e ön sipariş verenler önemli bir duyuru yaptı.Oyunu ön sipariş vererek alanlar, Barcelona ve Arjantin’in süperstarı Lionel Messi ve Adidas All Star takımı için “özel oyun-içi erişim” alacak. Ön sipariş verenler ön-alım extraları dahilinde ekstra mekan olan Barselona’nın tarihi merkezinde, Plaça de Catalunya ve çevresinde oynayan futbolculardan esinlenerek tasarlanmış ikonik bir ortamda keyifli zamanlar […]

22.12.2011 | ulasufuk

Electronic Arts, FIFA Street’e ön sipariş verenler önemli bir duyuru yaptı.Oyunu ön sipariş vererek alanlar, Barcelona ve Arjantin’in süperstarı Lionel Messi ve Adidas All Star takımı için “özel oyun-içi erişim” alacak.

Ön sipariş verenler ön-alım extraları dahilinde ekstra mekan olan Barselona’nın tarihi merkezinde, Plaça de Catalunya ve çevresinde oynayan futbolculardan esinlenerek tasarlanmış ikonik bir ortamda keyifli zamanlar geçirecekler.Oyun içindeki en iyi takımlardan oluşan Adidas All-Star,Messi dışında dünyanın en büyük oyuncularından oluşuyor.Xavi, Nasri, Nani, Robben, David Villa, Silva, Kaka, Benzema, Alves, Van Persie, Schweinsteiger ve Neuer.

Mart 2012’de çıkış yapacak Fifa Street’in All-Star takımına ait yayınlanan ekran görüntülerine ve videoya aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/FIFA Street – Adidas Allstars.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/fifa_street_adidas.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!