-->
FIFA 12 İçin Yılbaşına Özel Reklam Yayınlandı!

EA Sports, FIFA 12 için yılbaşına özel olarak hazırladığı reklam filmini yayınladı. EA Sports yaklaşan “Christmas” dönemi için yeni bir reklam filmi hazırlayarak, yılbaşında kazancına daha fazlasını eklemek ve FIFA 12’nin satışlarını arttırmak hedefinde.Birbirinden ünlü futbolcuların kamera karşısına geçtiği reklam filminde Gerrard Pique, Wayne Rooney, Kaka ve Jack Wilshere’i görüyoruz. İşte reklam filmi:   [flowplayer […]

04.12.2011 | ulasufuk

EA Sports, FIFA 12 için yılbaşına özel olarak hazırladığı reklam filmini yayınladı.

EA Sports yaklaşan “Christmas” dönemi için yeni bir reklam filmi hazırlayarak, yılbaşında kazancına daha fazlasını eklemek ve FIFA 12’nin satışlarını arttırmak hedefinde.Birbirinden ünlü futbolcuların kamera karşısına geçtiği reklam filminde Gerrard Pique, Wayne Rooney, Kaka ve Jack Wilshere’i görüyoruz.

İşte reklam filmi:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/FIFA 12 – reklam filmi.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/EA-FIFA-reklam.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!