-->
EA VE BIOWARE, MASS EFFECT 3 İÇİN MUHTEŞEM MÜZİKLER SUNACAK

Spike TV VGA töreninde “2012’nin En Merakla Beklenen Oyunu” ödülünü kazanan Mass Effect™ 3, eğlence dünyasının önde gelen sanatçıları ve bestecileri tarafından hazırlanan muhteşem müzik aranjmanları içerecek. Müzikler, Komutan Shepard’ın Dünya’yı Reaper ismiyle bilinen uzaylı ırktan kurtarma çabasının zorluğunu yansıtacak. Önceki Mass Effect oyunlarında olduğu gibi oyunun müzikal kısmında BioWare’in başarılı ses ekibince yönetilen birçok […]

20.12.2011 | mrcappola

Spike TV VGA töreninde “2012’nin En Merakla Beklenen Oyunu” ödülünü kazanan Mass Effect™ 3, eğlence dünyasının önde gelen sanatçıları ve bestecileri tarafından hazırlanan muhteşem müzik aranjmanları içerecek. Müzikler, Komutan Shepard’ın Dünya’yı Reaper ismiyle bilinen uzaylı ırktan kurtarma çabasının zorluğunu yansıtacak.

Önceki Mass Effect oyunlarında olduğu gibi oyunun müzikal kısmında BioWare’in başarılı ses ekibince yönetilen birçok yetenekli besteci önemli rol oynayacak. Mass Effect 3 besteci listesinde şu isimler bulunuyor:

  • Black Swan, The Wrestler ve Requiem for a Dream gibi filmlerin müziklerinden tanıdığımız, Hollywood’un ünlü bestecilerinden, Altın Küre adayı Clint Mansell.
  • Yakın tarihte vizyona giren Horrible Bosses’taki çalışmalarıyla da tanınan, Mass Effect 2: Overlord, Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker için besteler yapmış ve Medal of Honor ile İnteraktif Akademi Ödülünü kazanmış olan, Emmy adayı Hollywood bestecisi Christopher Lennertz.
  • God of War serisinin müzikleriyle tanınan, ayrıca Mass Effect 2: Kasumi ve Mass Effect 2: Arrival indirilebilir içeriğinde de çalışmış olan Cris Velasco.
  • Mass Effect, Mass Effect: Bring Down the Sky ve Mass Effect 2 için müzikler bestelemiş olan Sam Hulick.
  • TRON: Evolution için bestelediği müziklerle tanınan, Mass Effect 2: Kasumi ve Mass Effect 2: Arrival için de müzikler hazırlamış, video oyun endüstrisinin tanınmış isimlerinden Sascha Dikiciyan.

BioWare oyunlarının sırrının hikayenin duygusal gücünden kaynaklandığını belirten Mass Effect serisinin Baş Yapımcısı Casey Hudson,” müzik de bu deneyimin en önemli parçalarından biridir. Mass Effect 3’te oyuncuları galaksi çapındaki bir savaşın içinde, daha kişisel bir yolculuğa çıkarıyoruz.  Bestecilerimiz Mass Effect 3’ü serinin en iyi oyunu yapacak epik büyüklüğü ve duyguları yansıtmak açısından son derece önemli rol oynadılar” diye konuştu.

Mass Effect serisi bilimkurgu evreninde geçen, üçüncü şahıs savaşları interaktif ve sinematik hikaye anlatımı ve uzay keşifleri ile birleştiren bir seridir. Oyun tarihinin en başarılı serilerinden biri olan Mass Effect aralarında Mass Effect 2 için 2011 AIAS Yılın Oyunu ödülünün de bulunduğu 200’ün üzerinde uluslararası ödül kazanmıştır. Mass Effect 3 önceki oyunların tüm özelliklerini daha da geliştirmekte, Komutan Shepard’ın bildiğimiz yaşamı yok eden, durdurulamaz bir güce karşı galaksiyi birleştirme yolculuğunun epik hikayesini anlatmaktadır.

Mass Effect 3 hakkında daha fazla bilgiyi www.masseffect.com , www.facebook.com/aralgame adreslerinden alabilir veya bizi www.twitter.com/masseffect Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

Müzik için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

http://s2.dosya.tc/server5/IPLjty/ME3_Music.rar.html

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!