-->
“Dragon Age: Dawn of the Seeker” Anime Videosu!

Özellikle ilk oyunu ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan Dragon Age’in animesi yazın duyurulmuştu. Dragon II’nin öncesini anlatan ve bazı soru işaretlerini ortan kaldıracağı belirtilen anime Dragon Age için tanıtım videosu yayınlandı. T.O Entertainment, BioWare Dragon Age oyunları anime filmi için EA, BioWare ve Funimation ile çalışıyor.Bioware’den Mark Darrah ve Mike Laidlaw , T.O Entertainment’ten Chris […]

24.12.2011 | mrcappola

Özellikle ilk oyunu ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan Dragon Age’in animesi yazın duyurulmuştu. Dragon II’nin öncesini anlatan ve bazı soru işaretlerini ortan kaldıracağı belirtilen anime Dragon Age için tanıtım videosu yayınlandı.

T.O Entertainment, BioWare Dragon Age oyunları anime filmi için EA, BioWare ve Funimation ile çalışıyor.Bioware’den Mark Darrah ve Mike Laidlaw , T.O Entertainment’ten Chris Moujaes, Funimation’dan Fukunaga’nın yer aldığı proje Oxybot stüdyolarında Fumihiko Sori yönetmenliğinde hazırlanıyor.

Dragon Age:Dawn of the Seeker adında 11 Şubat’ta gösterilecek Dragon Age animesi için Japonca yayınlanan tiyatral videoya aşağıdan bakabilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Dragon Age Dawn of the Seeker -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Dragon-Age-Dawn-of-the-Seeker.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!