-->
Crysis 2,2011 Yılının En İyi Alman Oyunu!

Crytek, dün akşam Düsseldorf’da (Almanya) düzenlenen ödül töreninde toplam altı adet Alman Geliştirici Ödülü kazandı. Eleştirel beğeni toplayan Crysis 2’nin kazandığı ödüller şunlar: En İyi Alman Oyun En İyi Aksiyon Oyunu En İyi Grafik En İyi Müzik En İyi Teknoloji En İyi Konsol Oyunu Crytek‘in kurucularından Avni Yerli ve geliştirme ekibi  sahnede ödüllerini alırken sevinçlerini dile getirdi:Bu gece […]

09.12.2011 | mrcappola

Crytek, dün akşam Düsseldorf’da (Almanya) düzenlenen ödül töreninde toplam altı adet Alman Geliştirici Ödülü kazandı. Eleştirel beğeni toplayan Crysis 2’nin kazandığı ödüller şunlar:

  • En İyi Alman Oyun
  • En İyi Aksiyon Oyunu
  • En İyi Grafik
  • En İyi Müzik
  • En İyi Teknoloji
  • En İyi Konsol Oyunu

Crytek‘in kurucularından Avni Yerli ve geliştirme ekibi  sahnede ödüllerini alırken sevinçlerini dile getirdi:Bu gece böyle bir törende bulunmak ve ödül almak bize inanılmaz onur verdi. Crysis 2 ile de gurur duyuyoruz.Bu başarı inanılmaz yetenekli ve çalışkan bir ekip olmadan mümkün olamazdı.Bu oyunu mümkün kılan yetenekli ve çalışkan ekibe teşekkür etmek istiyorum.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!