-->
CoD:MW3,AC: Revelations ve Uncharted 3’ün İlk Ay Satış Rakamları!

Call of Duty: Modern Warfare 3, Assassin’s Creed: Revelations ve Uncharted 3’ün ilk ayında kaç adet sattığı açıklandı. Call of Duty: Modern Warfare 3 ilk ayında 9 milyon adet sattı.Mükemmel çıkışıyla birlikte hala listelerin zirvesinde olan oyuna diyecek hiçbirşey yok. Assassin’s Creed: Revelations’a gelecek olursak o da Ubisoft’un açıklamasına göre ilk ayında 1.26 milyon adet […]

12.12.2011 | mrcappola

Call of Duty: Modern Warfare 3, Assassin’s Creed: Revelations ve Uncharted 3’ün ilk ayında kaç adet sattığı açıklandı.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ilk ayında 9 milyon adet sattı.Mükemmel çıkışıyla birlikte hala listelerin zirvesinde olan oyuna diyecek hiçbirşey yok.

Assassin’s Creed: Revelations’a gelecek olursak o da Ubisoft’un açıklamasına göre ilk ayında 1.26 milyon adet sattı.Ayrıntı da verilen oyunun 425.000 adeti PS3, 718.000 adeti de Xbox 360’a ait.

Son olarak Sony’nin PS3’e özel geliştirilen muhteşem oyunu Uncharted 3 ise ilk ayında 700.000 adet sattı. Uncharted 2 Amerika’da ilk ayında 500-600 bin arası satmıştı.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.