-->
Battlefield 3’ün Physical Warfare Paketi Bugün PSN’de Ücretsiz Yayınlanıyor!

Bildiğiniz gibi Battlefield 3’ün Back to Karkand DLC’si PS3’e diğer iki platformdan (pc,Xbox 360) 1 hafta erken çıkış yapmıştı.DICE ile Sony’nin anlaşmasından dolayı bugün de yeni bir duyuru geldi. DICE,Physical Warfare Pack adındaki paketi Playstation 3 oyuncularına ücretsiz sunuyor.Yayınlanan duyuruda içerik olarak yeni silah ve eklentilerin bulunduğu açıklandı. Bu paket Battlefield 3’ü ön sipariş ile […]

15.12.2011 | mrcappola

Bildiğiniz gibi Battlefield 3’ün Back to Karkand DLC’si PS3’e diğer iki platformdan (pc,Xbox 360) 1 hafta erken çıkış yapmıştı.DICE ile Sony’nin anlaşmasından dolayı bugün de yeni bir duyuru geldi.

DICE,Physical Warfare Pack adındaki paketi Playstation 3 oyuncularına ücretsiz sunuyor.Yayınlanan duyuruda içerik olarak yeni silah ve eklentilerin bulunduğu açıklandı.

Bu paket Battlefield 3’ü ön sipariş ile satın alanlara ücretsiz verilirken,PS3 kullanıcıları içinse bir gün (bugün) boyunca PSN üzerinden ücretsiz indirilebilecek.DICE,bu organizasyonun ileriki bir tarihlerde PC ve Xbox 360 için de yapılacağını açıkladı.

Şimdi isterseniz Physical Warfare paketi için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Battlefield 3- Physical Warfare Pack-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Physical-Warfare-Pack-Trailer.png ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!