-->
Anarchy Reigns’in Çıkış Tarihi Ertelendi

SEGA ve PlatinumGames’in online çokluoyuncu kavga oyunu ANARCHY REIGNS oyuncularla Temmuz 2012’de buluşacak SEGA® Europe Ltd. Ve SEGA® of America, Inc. bugün üçüncü şahıs çoklu oyuncu aksiyon dövüş oyunu ANARCHY REIGNS™’in Amerika’da 3 Temmuz 2012, Avrupa’da 6 Temmuz 2012 ve Avustralya’da 5 Temmuz 2012 tarihlerinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Başarılı geliştirici PlatinumGames’in merakla beklenen oyunu, Microsoft […]

16.12.2011 | mrcappola

SEGA ve PlatinumGames’in online çokluoyuncu kavga oyunu ANARCHY REIGNS oyuncularla Temmuz 2012’de buluşacak


SEGA® Europe Ltd. Ve SEGA® of America, Inc. bugün üçüncü şahıs çoklu oyuncu aksiyon dövüş oyunu ANARCHY REIGNS™’in Amerika’da 3 Temmuz 2012, Avrupa’da 6 Temmuz 2012 ve Avustralya’da 5 Temmuz 2012 tarihlerinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Başarılı geliştirici PlatinumGames’in merakla beklenen oyunu, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için çıkacak.

ANARCHY REIGNS’in aksiyon dövüş türüne yepyeni bir soluk getirmeye hazırlandığını belirten SEGA West’in Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Gary Knight, “Oyunumuzun kusursuz olması için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğuna karar verdik. Şimdilik pek fazla ayrıntı veremiyorum, ama oyunu büyüttüğümüzü söyleyebilirim. Şöyle söyleyeyim, geleneksel bire bir veya ikiye iki dövüşler geçmişte kalacak…” diye konuştu.

ANARCHY REIGNS Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için Temmuz 2012’de piyasada olacak.

Daha fazla bilgi için lütfen www.anarchyreignsgame.com adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!