-->
“San Paro’ya Hoş Geldiniz!”

 Oyunseverlerin heyecanla beklediği APB Reloaded’ı Aral dağıtacak GamersFirst ve Aral, Free2Play devrimini bayilere taşıyor! Oyunun perakende versiyonu 19,99 TL’lik fiyatıyla, Aralık ayında bayilerde… Ücretsiz oyun keyfinin lider yayıncısı GamersFirst tarafından yeniden tasarlanan, son yılların en çok beklenen oyunu APB Reloaded (Özel Versiyon) Türkiye’de Aralık ayında piyasada olacak. Hâlihazırda open beta sürümü yayında olan modern hırsız-polis […]

09.12.2011 | mrcappola

 Oyunseverlerin heyecanla beklediği APB Reloaded’ı Aral dağıtacak

GamersFirst ve Aral, Free2Play devrimini bayilere taşıyor! Oyunun perakende versiyonu 19,99 TL’lik fiyatıyla, Aralık ayında bayilerde…

Ücretsiz oyun keyfinin lider yayıncısı GamersFirst tarafından yeniden tasarlanan, son yılların en çok beklenen oyunu APB Reloaded (Özel Versiyon) Türkiye’de Aralık ayında piyasada olacak. Hâlihazırda open beta sürümü yayında olan modern hırsız-polis uyarlaması yalnızca 3 aylık test sürecinde tüm dünyadan 700.000 oyuncu tarafından oynandı ve Facebook’taki “Beğenilme” sayısı 300.000’e yaklaştı.   

APB Reloaded kurgusal San Paro şehrinde geçen bir MMO third person shooter oyunu. Oyuncular tam bir anarşinin eşiğindeki bu kentte Koruyucular ve İnfazcılar adlı iki gruptan birine katılarak şehrin kontrolü için mücadele veriyorlar. İki grup bölgeleri kontrol etmek, adi suç işlemek ya da onları durdurmak ve şanlarını duyurmak gibi amaçlar için açık dünya atmosferinde çatışıyorlar. APB Reloaded, oyuncuları ister yayan ister sürücü koltuğunda olsunlar, kaos çemberindeki bir kentin insanı sarıp sarmalayan ortamında bir araya getiriyor. Epic’in Unreal 3 motoruna sahip olan APB Reloaded oyunculara benzersiz kişiselleştirme araçları sunuyor. Oyuncular bu özellikler sayesinde oyun içerisinde kendilerine tıpa tıp benzeyen karakterler, kişiselleştirilmiş semboller, giysiler, araçlar ve müzikler oluşturabiliyorlar.

 

APB Reloaded’ın Türkiye’de büyük başarıya imza atacağını belirten Aral Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, “APB için Gamersfirst Avrupa ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 

Gamersfirst Avrupa İş Geliştirme Direktörü Gülümser Baran Şen, APB’nin Türkiye’deki satışı ile ilgili şunları söylüyor: “GamersFirst olarak Free2Play devrimi ile bambaşka bir kimliğe bürünen APB Reloaded’ı Türkiye’de dağıtacak bir iş ortağı arıyorduk. Aral ile işbirliğimizin bu hedefi mükemmel bir şekilde yerine getireceğini düşünüyorum. Tüm oyunseverleri yapımına 70 milyon dolardan fazla harcanan bu mükemmel oyunu denemeye davet ediyoruz.”

 

Türkiye’de 19,99 TL’den satışa çıkacak olan APB Reloaded’ın perakende versiyonu değeri 65 TL’den olan oyun içi eşyalar, kalıcı Magnum silahın yanı sıra artırılmış para ödülleri, şöhret kazanımları ve oyun içi mağazadan %20’lik indirim gibi özellikleri içerisinde barındırıyor.

Ayrıca http://www.aralgame.com/asp/product/3209/APB-Reloaded adresinden ön siparişe açılan APB Reloaded, eğlencenin kapılarını aralamak için geliyor.

 

APB Reloaded’ın kilit özellikleri

  • Son derece ayrıntılı, interaktif bir şehirde eğlenceli online aksiyon
  • Devrim niteliğinde kişiselleştirme sistemi – oyuncular kendi avatarlarını, müziklerini ve araçlarını yaratabiliyor
  • Benzersiz oyun mekaniği, iki rakip örgüt, 25 takımda 100 oyuncu, 250 araba ve 1000 adet oyuncu olmayan karakter
  • Her oyun dünyası 10.000 oyuncuyu kaldırabiliyor
BASIN BÜLTENİ
Oyunun ekran görüntülerine ve videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/APB.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/APB_1024x768_05.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!