-->
World of Warcraft,Artık Türkçe!

Blizzard’ın MMO-RPG türündeki oyunu World of Warcraft,Türkiye’de bu haftadan itibaren Türkçe içeriklerle birlikte yayınlanmaya başlayacak. Blizzard’ın World of Warcraft için açtığı Twitter hesabında yazılana göre, World of Warcraft’ın kutulu kopya sürümleri bu haftadan itibaren Türkiye’ye özel bir kutu içeriğiyle satışa sunulacak.Yani kutusu ve dökümanlarıyla (kutusundaki yazılar,klavuz gibi) Türkçe olarak satılacak. Blizzard’ın zaten yerelleşme çalışmaları olduğu […]

26.11.2011 | mrcappola

Blizzard’ın MMO-RPG türündeki oyunu World of Warcraft,Türkiye’de bu haftadan itibaren Türkçe içeriklerle birlikte yayınlanmaya başlayacak.

Blizzard’ın World of Warcraft için açtığı Twitter hesabında yazılana göre, World of Warcraft’ın kutulu kopya sürümleri bu haftadan itibaren Türkiye’ye özel bir kutu içeriğiyle satışa sunulacak.Yani kutusu ve dökümanlarıyla (kutusundaki yazılar,klavuz gibi) Türkçe olarak satılacak. Blizzard’ın zaten yerelleşme çalışmaları olduğu ve Türkçe-İngilizce çevirmen aradığı yönünde bilgileri geliyordu.

Yine oyunu klasik sürümü ve Wrath of the Lich King sürümüde Türkçe olarak satılacakken,Cataclysm’in Türkçe kutu sürümü de önümüzdeki ay gelecek.

Belki Blizzard ilerleyen zamanlarda oyunlarına Türkçe dil desteği de getirir…



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!