-->
The Witcher III Duyurulabilir!

CD Projekt RED 17 Kasım’da The Witcher 3 duyurusu yapabilir.Çünkü yapımcı ekibin 17 Kasım’da Investor’s Day etkinliği yapacağı onaylandı. CD Projekt RED ekibinden bir yapımcı forumda etkinliğin duyurusunu yaparak,bu etkinlikte yapımcı ekibin önümüzdeki 4 yıl için planladıkları yapım ve expansion stratejisini halk ve basınla paylaşacaklarını açıkladı.Bu yüzden önümüzdeki 4 yıl içinde yeni bir The Witcher […]

11.11.2011 | mrcappola

CD Projekt RED 17 Kasım’da The Witcher 3 duyurusu yapabilir.Çünkü yapımcı ekibin 17 Kasım’da Investor’s Day etkinliği yapacağı onaylandı.

CD Projekt RED ekibinden bir yapımcı forumda etkinliğin duyurusunu yaparak,bu etkinlikte yapımcı ekibin önümüzdeki 4 yıl için planladıkları yapım ve expansion stratejisini halk ve basınla paylaşacaklarını açıkladı.Bu yüzden önümüzdeki 4 yıl içinde yeni bir The Witcher oyununun duyurulması kesin olarak görülüyor.Bakalım 17 Kasım’da bunu anlayacağız.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.