-->
TESV: Skyrim Steam’de 1 Numara!

11.11.11 tarihinde çıkış yapan bu senenin en iyi RPG oyunlarından The Elder Scrolls V: Skyrim için Steam’den yeni veriler geldi. Steam’den alınan raporlara göre The Elder Scrolls V: Skyrim çıktığı günde Steam’de en çok oynanan ve en çok satan oyun oldu.Skyrim’i şimdiye kadar 220 binden fazla kişi oynadı. Skyrim’den önce 8 Kasım’da çıkan Modern Warfare […]

13.11.2011 | mrcappola

11.11.11 tarihinde çıkış yapan bu senenin en iyi RPG oyunlarından The Elder Scrolls V: Skyrim için Steam’den yeni veriler geldi.

Steam’den alınan raporlara göre The Elder Scrolls V: Skyrim çıktığı günde Steam’de en çok oynanan ve en çok satan oyun oldu.Skyrim’i şimdiye kadar 220 binden fazla kişi oynadı.

Skyrim’den önce 8 Kasım’da çıkan Modern Warfare 3 ise 78 bin kere oynanmış.Modern Warfare 3’e fark atan oyun Steam’de aynı zamanda en çok satanlar listesinde de ilk sırada yer aldı.Yine onu takip eden Modern Warfare 3 oldu.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.