-->
Steam’de Geçen Haftanın Top 10’u!

Sonbahar indirimi adı altında yaptığı fiyat değişikliklerinin etkisinin hissedildiği Steam’de en çok satanlar listesi açıklandı. Büyük indirim bile The Elder Scrolls V: Skyrim’i tahtından edememiş. Valve’ın oyunu Portal 2 indirim sayesinde 2.sıraya yerleşirken,Call of  Duty: Modern Warfare 3’ü de 3.sırada görüyoruz. İşte Steam’de geçen haftanın en çok satan 10 oyunu: 1. The Elder Scrolls V: Skyrim 2. […]

29.11.2011 | mrcappola

Sonbahar indirimi adı altında yaptığı fiyat değişikliklerinin etkisinin hissedildiği Steam’de en çok satanlar listesi açıklandı.

Büyük indirim bile The Elder Scrolls V: Skyrim’i tahtından edememiş. Valve’ın oyunu Portal 2 indirim sayesinde 2.sıraya yerleşirken,Call of  Duty: Modern Warfare 3’ü de 3.sırada görüyoruz.

İşte Steam’de geçen haftanın en çok satan 10 oyunu:

1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Portal 2
3. Call of Duty: Modern Warfare 3
4. Dead Island
5. Batman: Arkham City
6. L.A. Noire: The Complete Edition
7. Deus Ex: Human Revolution
8. Orcs Must Die!
9. Fallout: New Vegas
10. Anno 2070



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!