-->
SCEE ve THQ, PlayStation3’teki Saints Row: The Third Sahipleri İçin Ek İçerik Duyurdu

THQ ve PlayStation®’daki dostlarımız, PS3™’deki Saints Row®: The Third™ sahipleri için ek içeriği gururla duyurur. PlayStation®3 için Saints Row®: The Third™’ü satın alan ve online şifrelerini 90 gün içinde kullanan tüm oyuncular, Saints Row® 2’nin dijital kopyasına tamamen ücretsiz olarak sahip olacaklar! Saints çetesinin dünya çapında bir ikon, tanınmış bir isim ve suç imparatorluğu haline […]

21.11.2011 | mrcappola

THQ ve PlayStation®’daki dostlarımız, PS3™’deki Saints Row®: The Third™ sahipleri için ek içeriği gururla duyurur.

PlayStation®3 için Saints Row®: The Third™’ü satın alan ve online şifrelerini 90 gün içinde kullanan tüm oyuncular, Saints Row® 2’nin dijital kopyasına tamamen ücretsiz olarak sahip olacaklar!

Saints çetesinin dünya çapında bir ikon, tanınmış bir isim ve suç imparatorluğu haline gelmeden önceki dönemine geri dönecek ve Stilwater’ın kontrolünü ele geçirmeye çalışacaksınız. Profesör Genki ve Syndicate’ten önce, Westside Rollers ve Brotherhood vardı. Yeni evlerin değerlerini düşürmek için lağım suyuyla yıkamak gibi klasik Saints Row aktivitelerine katılacaksınız. Ve elbette Volitions’ın favori Saints Row® 2 yapımcısı Tera Patrick’in sunduğu DLC paketlerinin de keyfini çıkaracaksınız.

Saints Row 2, bu haftadan itibaren Saints Row®: The Third™ oyunlarıyla birlikte gelen online şifreyi kullanan tüm oyuncular için ÜCRETSİZ olarak sunulacak. Bu teklif 13 Şubat 2012 geceyarısı sona ereceğinden online şifrenizi süre bitmeden kullanmayı unutmayın; şifresini zaten kullanmış olan oyuncular da içeriklerine bu haftadan itibaren kavuşabilirler.

Bu teklif şu ülkeler için geçerlidir: Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Güney Afrika, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Lüksemburg, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Slovenya, Türkiye, Ukrayna, Yeni Zelanda, Yunanistan.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!